Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Salakuvat: Hurja Lambo ratatesteissä

Uusissa kuvissa on entistä vähemmän peitelty Lamborghinin supertykki testaamassa Nürburgringillä. Kyseessä on luonnollisesti V10-moottorilla vauhditetun Huracánin rajumpi versio, joka tottelee nimeä Superleggera.

Pari vuotta markkinoilla olleen Huracánin mallisto löytyy nelivetoisen perusmallin rinnalta jo takavetoinen ja kevyempi versio. Nyt nelivetoinen versio yhdistää vakiota kevyemmän korin ja hieman lisäpotkua saaneen moottorin.

Uusi Superleggera on tunnistettavissa ulkonäöllisesti muutamista parhaiten takaosan uusista pakoputkista. Kuvissa näkyvän mallin neljä vakiomallista tuttua pakoputkea ovat paikallaan vaan näön vuoksi ja huippumallissa putket tulevat sijoittumaan nyt varsin massiivisen katteen kohdalla huomattavan korkealle. Näin vähintään 640-hevosvoimaisen mallin aerodynamiikkaa saadaan parannettua isommalla diffuusorilla, mikä parantaa auton vakautta etenkin suurissa nopeuksissa.

Uusi Superleggera esitellään lokakuussa Pariisin autonäyttelyssä ja ensimmäiset asiakkaat pääsevät nauttimaan tehopakkauksesta alkuvuonna 2017.