Mersu-miehestä tuli Bemari-mies – Hjallis kurvailee hulppealla luksuslimusiinilla

Liikemies ja nykyään myös poliitikkona touhuava Hjallis Harkimo vieraili Teknavissa vuonna 2011. Silloin sanavalmis Harkimo esitteli S-sarjan Mercedeksensä.

– Mun mielestä on kivempi ajaa tyylikkäällä autolla kuin rumalla autolla. Ei mulla ole hajuukaan onko se veekutonen, veekasi vai veenelonen, mutta eteenpäin se on liikkunut – ja aika hyvin liikkuukin, Harkimo perusteli reilun 130 000 euron menopelin valintaa autokseen.

Tuoreemmasta MTV:n Katsomossa julkaistusta videosta käy ilmi, että Harkimo ajelee nykyään BMW:llä, tarkemmin sanottuna reilut 150 000 euroa maksavalla BMW 730d xDrive -mallilla.

– Tähän saa lapset ja lätkäkamat sisään, tällä on hyvä ajaa – en mä tiedä miksi valitsin tämän. Tämä on yksi parhaista autoista, mitä on, Harkimo sanoo.

Teknavi koeajoi BMW:n uuden 7-sarjalaisen ensimmäisen kerran viime syksynä. Kehuja ropisi muun muassa vaivattomuudesta, hienostuneisuudesta, alustasta ja voimalinjasta. BMW:n lippulaivamalli pärjäsi mukavasti myös luksuslimusiinien vertailussa, jossa vastaan asettuivat Mercedes-Benz S, Audi A8 ja Porsche Panamera.