Cheek osti uuden auton – todellinen ökymenopeli

Jare Tiihonen eli Cheek on tunnettu nopeista ja hienoista kulkupeleistään. Tallista on löytynyt niin Maseratia, Bentleyä kuin lokinsiipi-SLS-Mersua. Viimeksi mainittu toimii edelleen Suomi-räpin kuninkaan viikonloppuautona.

Keikoille pitää matkustaa tietysti mukavammin, joten alla on oltava todellinen luksuskuljetin. Cheek ei tavalliseen keikkabussiin astu, vaan hän pakkaa kamansa uuteen S-sarjan Mercedes-Benziin.

Kuva: Mercedes-Benz

Teknavin tietojen mukaan Cheek kävi hakemassa tänään torstaiaamuna puhtaan valkoisen S 500 Lang 4Maticin Vehon maanhantuonnista Vantaan Koivuhaasta. Cheek on ilmeisesti mieltynyt Mercedeksen lippulaivamalliin, sillä myös hänen edellinen keikka-autonsa oli samalla tekniikalla varustettu S-sarjalainen. Cheekin autot vaihtuvat nopeaan tahtiin, sillä edellisen auton matkamittariin on kertynyt jo reilun puolentoista vuoden aikana noin 75 000 kilometriä.

Öky-Mersun hinnat alkavat Cheekin hankkimalla kasikoneella 194 539 eurosta. Lisävarusteiden kera hinta pomppaa helposti yli 200 000 euron. S-sarjalainen on pitkään ollut suosituin auto luokassaan ja sitä pidetään edustusautojen mittatikkuna. Auton varustelumahdollisuudet ovat hyvin laajat ja rajana on lähinnä mielikuvitus.

Teknavi toivottaa Cheekille turvallisia kilometrejä uudella valkoisella ratsullaan.

Tsekkaa myös nämä jutut:
Elastinen videolla: ”Suurin osa kertosäkeistä syntyy automatkoilla”
Koeajo: Kaunis Mercedes työntää AMG-trimmissä 510 heppaa takarenkaille
Video: Markku Alén keltaisen paholaisen puikoissa – testissä Mercedes-AMG GT

Alla olevassa kuvassa Cheek edellisen S-sarjalaisensa kanssa.

Jutun pääkuva: Tuomas Vitikainen / Wikipedia