Samsung Galaxy Ring lähemmissä kuvissa - tällainen on tuleva älysormus

Samsung on paljastanut lisää tietoja Galaxy Ring -älysormuksestaan.

Varsinainen julkaisu on kuitenkin vuorossa vasta myöhemmin.

Raportti paljasti vastikään lisätietoja Samsungin tulevasta älysormuksesta, jolla puhelinjätti haastaa muun muassa suomalaisen Ouran. Nyt yhtiö on julkaissut ensimmäiset viralliset kuvat Galaxy Ringistä vahvistaen samalla muutamia ominaisuuksia.

Samsungin mukaan Galaxy Ringillä on ”pitkä” käyttöaika, jonka Samsungin varajohtaja Hon Pakin mukaan on markkinoiden odotustenkin perusteella ”oltava enemmän kuin vain pari päivää”.

Vertailun vuoksi Ouran älysormukset tarjoavat noin seitsemän päivän käyttöajan, ja Galaxy Ringin voitaneen olettaa olevan jotakuinkin samalla tasolla. Niin ikään vaihtoehtoisia käyttötiloja saattaa toki olla kehitteillä käyttöajan optimoimiseksi.

Samsung Galaxy Ring mittaa unta monipuolisesti.

Mukana on myös useita erilaisia toimintoja unen seurantaan. Sormus sisältää ”kehittyneimpiä” sensoreita, jotka tarkkailevat ainakin sykettä, yöllistä liikehdintää ja kehon energiatasoa.

Android Authoritylle vastatessaan Samsung vahvisti valmistelevansa myös yhteistyötä Natural Cycles -palvelun kanssa. Täten Galaxy Ring osannee tarkkailla myös ainakin kuukautiskiertoa.

Älysormusta voi käyttää yhdessä muiden Galaxy-älylaitteiden kanssa.

Samalla Samsung vakuutti Galaxy Ringin solahtavan sulavasti osaksi Galaxy-tuoteperhettä. Esimerkiksi Galaxy Watchien kanssa sen tulisi toimia ongelmitta, vaikka älykello ja älysormus mittaavatkin osin samoja elintoimintoja.

Tämänhetkisten tietojen mukaan Samsungin odotetaan esittelevän Galaxy Ringinsä heinäkuussa. Yhtiö ei ole kuitenkaan vahvistanut aikataulua.