Suosittu viestisovellus päivittyi – WhatsAppiin uusia ominaisuuksia

Erittäin suosittu pikaviestisovellus WhatsApp on saanut joukon uudistuksia Androidilla. Tuorein päivitys tuo mukanaan ”tähdelliset viestit” ja linkkien esikatselun.

Ensimmäinen uudistuksista on mahdollisuus merkata tärkeitä viestejä myöhempää tarkastelua varten. Käyttäjät voivat merkata minkä tahansa viestin tähdellä painamalla sitä pitkään keskustelussa. Tähdelliset viestit löytyvät yhdestä listauksesta Keskustelut-välilehden ylävalikosta. Näin tärkeitä tietoja tai hauskoja viestejä voi siis helposti napata talteen.

Toinen uudistus on linkkien esikatselu. Sekä lähetetyt että vastaanotetut linkit tarjoavat esikatselun sivustosta, eli klikkaamista ei tarvitse tehdä sokkona. Tarvittaessa lähetettyjen viestien esikatselun voi kytkeä pois sovelluksen asetuksista.

Lisäksi sovellus on saanut päivityksen myötä tuen Androidin direct share -toiminnolle. Tämä koskee kuitenkin vain Android 6.0 Marshmallow -käyttäjiä. Päivitetyn WhatsAppin löydät Google Playsta.

Myös WhatsAppin iOS-versio sai aiemmin tässä kuussa linkkien esikatselutoiminnon ja tähdellisten viestien listauksen. Samalla sovelluksen 3D Touch -ominaisuuksia laajennettiin ja asetusvalikkoa uusittiin. Päivitetyn WhatsAppin iOS-laitteille löydät App Storesta.

WhatsAppin tähdellisten viestien listaus