Vinkki: Näin otat soitonsiirron käyttöön Windows-puhelimella

Soitonsiirto saattaa joskus tulla tarpeeseen itse kullekin. Tämän viikon vinkkinä näytämmekin, kuinka soitonsiirto kytketään käyttöön nykyaikaisella Windows-puhelimella. Esimerkkilaitteena on Lumia 930, mutta samat ohjeet pätevät myös muille Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmää käyttäville Lumioille.

Windows Phone 8.1 mahdollistaa useita vaihtoehtoja soitonsiirrolle, kuten esimerkiksi siirto silloin, kun puhut toista puhelua. Soitonsiirron pääsee asettamaan asetusvalikosta, Asetukset – Verkko+ – Puheluasetukset – Soitonsiirto. Saapuvat puhelut voi siirtää joko omista yhteystiedoista löytyvään puhelinnumeroon tai numeron voi näppäillä myös erikseen.

Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmällä soitonsiirto tapahtuu eri tavalla kuin vanhemmalla Windows-versiolla. Soitonsiirto onnistuu pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin ja valitsemallaKaikki asetukset –Lisäominaisuudet –Verkkopalveluissa – Soitonsiirto. Jos soitonsiirto ei tätä kautta onnistu, voi laitteeseen asentaa Microsoftin Calls+ -sovelluksen, joka avaa soitonsiirtomahdollisuudet asetusvalikkoon.

Lue myös:
Vinkki: Näin otat soitonsiirron käyttöön iPhonella
Vinkki: Näin otat soitonsiirron käyttöön Android-puhelimella