Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huawein uutuuspuhelin on naisten mieleen – tässä syy

Huawei esitteli tänään Berliinissä täysin uuden puhelinmalliston, Novan. Vaikka yhtiö ei sitä avoimesti myöntänyt, lanseeraustapahtuman sisällöstä kävi selväksi, että malliston ensimmäinen puhelin on suunnattu etenkin naispuolisille käyttäjille. Tähän viittaa Novaan saatava ruusukultainen väri, kehittyneet selfie-toiminnot sekä maltillinen fyysinen koko.

Vaikka puhelimen näyttö on 5-tuumainen, laite on helposti käytettävissä yhdellä kädellä, myös pienemmillä sormilla. Ulkoista kokoa on saatu pienennettyä siten, että näytön reunat ovat lähes kiinni puhelimen laidoissa.

Novassa on 8 megapikselin etukamera, joten laitteen selfie-ominaisuudet ovat ainakin paperilla kunnossa. Kauniimpaa sukupuolta saattavat kiinnostaa Beauty Makeup 2.0- Beautiful Skin -toiminnot, joiden tarkoituksena on tehdä omakuvasta mahdollisimman kaunis ja tyylikäs.

Nova asettuu Suomessa jatkuvasti yhä kilpaillumpaan 400 euron hintaluokkaan. Kiinnostavaa on se, että Nova on Huawein ensimmäinen Suomessa myytävä älypuhelinmalli, jolla voi kuvata 4K-videota. Tallennustilaa ei kuitenkaan ole kovin ruhtinaallisesti, vain 32 gigatavua. Onneksi sitä voi laajentaa muistikortilla.

Nova tulee Suomeen marraskuussa 399 euron hintaan.