Honor Watch 4 -älykello myyntiin Suomessa 149 euron suositushinnalla

Honor tuo uuden älykellon myyntiin nyt Suomessakin.

Suomessa Honor Watch 4 saapuu myyntiin 149 euron suositushinnalla kahtena värivaihtoehtona, jotka ovat musta ja kulta. Honor Watch 4 on tulossa laajasti eri jälleenmyyjien valikoimiin (DNA, Elisa, Telia, Veikon Kone, Verkkokauppa.com).

Honor julkisti Watch 4:n alun perin Kiinassa jo heinäkuun alkupuolella, ja ensimmäisille markkinoille Euroopassa se esiteltiin elokuun alussa.

Honor Watch 4:n värivaihtoehdot.
Honor Watch 4:n värivaihtoehdot.

Honor Watch4 on uudenlainen älykello Honorilta, sillä edeltävistä Honor.älykelloista poiketen se on varustettu nelikulmaisella näytöllä pyöreän sijaan.

Euroopan Honor Watch 4:ssä ei ole tukea omalle mobiiliverkkoyhteydelle, joka Kiinan-versiosta yhdessä eSIMin kanssa löytyy. Näin puhelujen ja viestien osalta Honor Watch 4 tukeutuukin vain paritettuun älypuhelimeen, jota ilman puhelut ja viestit eivät toimi.

Honor Watch 4:n näytön koko on 1,75 tuumaa ja tarkkuus 450×390 pikseliä (pikselitiheys 340 pikseliä tuumaa kohti). AMOLED-näyttö tukee 60 hertsin virkistystaajuutta. Runko Honor Watch 4:ssä on alumiinia, ja oikealta sivulta löytyy yksittäinen toimintopainike. Kestävyydeltään kello on 5ATM-luokitellusti vedenpitävä 50 metriin asti.

Honor Watch 4:lle on tarjolla yli 300 kellotaulua.
Honor Watch 4:lle on tarjolla yli 300 kellotaulua.

Teknisiin ominaisuuksiin Honor Watch 4:ssä kuuluu 32 megatavua RAM-käyttömuistia sekä 4 gigatavua tallennusmuistia, GPS / GLONASS / BDS / Galileo / QZSS -paikannus ja Bluetooth 5.2 -yhteys.

Honor Watch 4:n mitat ovat 45,3 x 39,1 x 11,2 millimetriä ja paino 32 grammaa ilman ranneketta.

Akunkesto Honor Watch 4:ssä yltää jopa 14 päivään tyypillisessä käytössä. Akun kapasiteetti on 451 milliampeerituntia.

Aktiivisuuden ja harjoitusten seurantatoiminnot Honor Watch 4:ssä ovat tutun kattavat. Mukana on optinen sykemittaus, tuki kymmenille treenitiloillelle sekä esimerkiksi unen seuranta.

Honor Watch 4 on yhteensopiva sekä Android- että iPhone-puhelinten kanssa.