Marshall julkisti täyslangattomat Motif II A.N.C. -nappikuulokkeet - kohokohtana entistä pidempi akunkesto

Marshall on julkistanut uudet täyslangattomat Motif II A.N.C. -nappikuulokkeet.

Keskeinen parannus uusissa kuulokkeissa alkuperäisiin Motif-kuulokkeisiin verrattuna on tapahtunut akunkestossa.

Motif II -kuulokkeet ovat ensimmäinen tuotejulkistus yhdistyneeltä Marshall Groupilta. Viime vuonna 60 vuotta täyttänyt brittiläinen kitaravahvistimista tunnettu Marshall ja brändillä kuulokkeita ja kaiuttimia vuodesta 2010 alkaen markkinoinut ja myynyt ruotsalainen Zound Industries yhdistyivät aiemmin vuonna 2023 Marshall Groupiksi.

Marshall Motif II -kuulokkeissa on yhä 6 millimetrin dynaamiset kaiutinelementit, joiden taajuusvaste yltää 20 hertsistä 20 kilohertsiin. Keskeinen ominaisuus on tietenkin yhä myös aktiivinen melunvaimennus ja toisaalta sen vastakohta, läpikuuluvuustila.

Teknisesti Motif II -kuulokkeissa on nyt Bluetooth 5.3 LE -tuki ja valmius näin LC3-äänikoodekille yleisten SBC:n ja AAC:n ohella.

Marshall Motif II A.N.C. -kuulokkeet ja latauskotelo.
Marshall Motif II A.N.C. -kuulokkeet ja latauskotelo.

Motif II -kuulokkeiden akunkesto yltää 6 tuntiin aktiivisella melunvaimennuksella tai jopa 9 tuntiin ilman sitä. Vastaavasti yhdessä latauskotelon kanssa akunkesto yltää 10 tuntia alkuperäisiä Motif-kuulokkeita pidemmälle 30 tuntiin aktiivisella melunvaimennuksella ja 43 tuntiin ilman.

15 minuutin pikalatauksella saa yhden tunnin kuunteluaikaa. Kuulokkeiden täysi lataus kestää 1,5 tuntia, kuten myös latauskotelon, joka tukee lisäksi langatonta latausta.

Mukana Motif II -kuulokkeissa ovat tutut kosketustoiminnot äänentoiston ja puhelujen hallintaan. Lisäksi kuulokkeet tukevat Spotify Tap -toimintoa, joka mahdollistaa palvelun käynnistämisen kosketustoiminnolla.

Yksittäinen Motif II -kuuloke painaa 4,31 grammaa. Kuulokkeet ovet IPX5-luokitellut, eli ne kestävät hyvin vesiroiskeita. IPX5-testissä mittaus suoritetaan vesisuuttimella. Kotelo on astetta kevyemmin roiskevedenkestävä IPX4-luokituksellaan. Ainoa värivaihtoehto on musta. Kuulokkeiden ja kotelon valmistuksessa on käytetty 70-prosenttisesti kierrätettyä muovia.

Kuulokkeiden mukana toimitetaan kolme eri kokoa korvakäytävän sulkevista tulpista sekä USB-C-latauskaapeli.

Marshall Motif II A.N.C. -kuulokkeet ovat tilattavissa Marshallin omasta verkkokaupasta 199 euron hinnalla. Toimitukset alkavat 12. syyskuuta.

Marshall Motif II A.N.C. -kuulokkeet.
Marshall Motif II A.N.C. -kuulokkeet.