DJI julkaisi DJI OM 5 -gimbaalin

Uusi kevyt DJI OM 5 -gimbaali on suunniteltu älypuhelimien kanssa käytettäväksi.

DJI OM 5 on jatkoa yhtiön aiemmille kompakteille käsivakaimille. Uusiksi ominaisuuksiksi kerrotaan uudenlainen kiinnitysmekanismi, aiempaa pienempi koko, jatkovarsi ja uusia kuvaustiloja.

Uusi magneettinen kiinnitysmekanismi sopii valmistajan mukaan entistä useammalle puhelinmallille. Mekanismi ulottuu myös entistä paremmin puhelimen suojakuorien yli.

Uusi jatkovarsi sopii kokoontaitettuna gimbaalin sisään. Teleskooppivarrella on mittaa 215 millimetriä. Laite on kolmanneksen edeltäjäänsä pienempi.

Gimbaalissa on valmiina esiohjelmoituja kuvaustiloja, eslokuvamaisia zoomaustoimintoja taustasiirtymällä, erilaisia videotallennustiloja ja valmius suoraan panoraamakuvaukseen. Esiasetuksiin pohjautuvia kuvausoppaita löytyy DJI:n ShotGuides -ominaisuudesta 30.

Uuden gimbaalin mukana ilmestyy myös Fill Light Phone Clamp -pidike, johon kuuluvat sisäänrakennetut lisävalot. Lisälaitteen avulla gimbaalia on helpompi käyttää hämärässä.

DJI OM 5 -gimbaali esimerkkikäytössä.

DJI OM 5 tulee myyntiin 159 euron kuluttajahinnalla. Värivaihtoehdot ovat nimeltään auringonlaskun valkoinen ja Ateenan harmaa. Pakettiin kuuluu käsivakain, magneettinen kiinnitysmekanismi, kolmijalka, rannehihna ja säilytyspussi. Fill Light Phone Clamp -lisälaite kustantaa suositushinnaltaan 49 euroa.

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät Facebookista, InstagramistaTwitteristä ja YouTubesta.

Lue myös:
Testi: Canon EOS M50 Mark II: Sisällöntuottajan linkkuveitsi
Canon Power Shot Zoom: Nätimpiä luontokuvia zoomilla
Pikatestissä Canonin uudet peilittömät järkkärit – helppoa ja laadukasta kuvaamista
Epson EcoTank – säästeliäs tulostin kotiin tai konttorille