CES 2021: Lenovo esitteli Yoga Slim 7i Pro -kannettavan OLED-näytöllä

Lenovo julkisti Intelin uusimpiin teknologioihin nojaavan Yoga Slim 7i Pro -kannettavan virtuaalisessa CES 2021 -tapahtumassa.

Lenovo Yoga Slim 7i Pro: tulossa myyntiin lähiaikoina, hinta vahvistetaan myöhemmin

Lenovon uuden kannettavan kiinnostavammat ominaisuudet ovat intelin uusi 11. sukupolven suoritin ja Samsungin valmistama 14-tuumainen OLED-näyttö.

OLED-näytön tarkkuus on 2880×1800 ja virkistystaajuus 90 hertsiä. Tarkkuuden myötä näytön kuvasuhde on 16:10. OLED-paneelin etuja ovat 1,25 kertainen krominanssi, huomattavasti kasvanut kontrastisuhde ja syvemmät mustat värit. Mustina samuvat pikselit vähentävät lisäksi kannettavan virrankulutusta. OLED-näyttö tuottaa myös vähemmän silmille haitallista sinistä valoa.

Väriskaaloista DCI-P3 on 100-prosenttisesti katettu ja sRGB 125-prosenttisesti. Väritoisto on myös HDR-tasoista ja Dolby Vision -yhteensopivaa.

Kannettavaan saa erilliseksi grafiikkapiiriksi Nvidia GeForce MX450:n. Ilman Nvidian erillistä grafiikkapiiriä laite hyödyntää Intelin Xe -sarjan mobiiliprosessorien Iris-grafiikkapiiriä.

Laitteella on myös valmius Intel Evo -sertifiointiin, joka tarkoittaa kannettavan täyttävän tiettyjä vaatimuksia ja sisältävän Intelin uusinta teknologiaa.

Evo-sertifiointi tarkoittaa kannettavalle esimerkisi yli yhdeksän tunnin akkukestoa 1920 x 1080 -resoluutiolla, nopeaa alle sekunnin heräämistä lepotilasta, Thunderbolt 4 -liitäntää ja riitävän nopeaa suorituskykyä kaksi vuotta vanhoihin kannettaviin verrattuna.

Lue myös:
CES 2021: Lenovo esitteli Yoga AIO 7 -tietokoneen ja IPS-näyttöjä työkäyttöön
Lenovo julkisti IdeaPad 5G -läppärin, P11-tabletin ja muita uutuuksia
Lenovo julkisti ThinkReality A3 Smart Glasses -älylasit – voivat esittää jopa viisi virtuaalinäyttöä
Lenovo julkaisi ensimmäisen taittuvan kannettavan: Thinkpad X1 Fold
Testi: Lenovo Thinkpad T15G Gen1: Tehokannettava töihin ja vapaalle

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät
Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta