Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tunnettu vuotaja paljasti: tulossa Nokia T20:n ja Nokia G50:n lisäksi myös Nokia G300 ja Nokia X100

Lisää uusia Nokia-laitteita on jälleen jo ilmestynyt huhuihin.

Nokia-puhelinyhtiö HMD Global julkisti vasta viime viikolla kaksi uutta älypuhelinta, kestävän Nokia XR20:n ja edullisen suurinäyttöisen Nokia C30:n, sekä Nokia 6310 -peruspuhelimen.

Lisää uutuuksia on kuitenkin tulossa mahdollisesti jo pian.

Nyt tunnettu ja erittäin luotettava vuotaja Evan Blass on listannut joukon tulevia HMD Globalin laitteiden mallinimiä niiden koodinimiin yhdistettynä.

Evan Blassin mukaan tulossa ovat Nokia T20 (koodinimi Riddler), Nokia G50 (koodinimi Punisher), Nokia G300 (koodinimi Aoki) sekä Nokia X100 (koodinimi Deadmau5).

Tarkempaa tietoa tulevien julkistusten aikataulusta ei vielä ole.

Mainituista laitteista Nokia T20:stä ja Nokia G50:stä on kuultu jo aiemmin.

Nokia T20:stä on tulossa HMD Globalin ensimmäinen Nokia-tablettilaite. Aiemmin jälleenmyyjien tiedot paljastivat jo Nokia T20:n sisältävän 10,36 tuuman näytön sekä olevan tulossa markkinoille Wi-Fi- ja 4G-versioina reilun parin sadan euron hintaan.

Nokia G50:n puolestaan pitäisi olla jälleenmyyjälistausten perusteella noin 250 euron hintaluokkaan sijoittuva uusi, HMD Globalin toistaiseksi suositushinnaltaan edullisin 5G-älypuhelin.

Nokia G300:sta ja Nokia X100:sta ei ole vielä enempää tietoja. Mallinimet antavat kuitenkin kenties odottaa niiden olevan toistaiseksi parhaimpia G- ja X-sarjojen älypuhelinmalleja.

Uuden nimeämisjärjestelmänsä aiemmin tänä vuonna julkistaessaan HMD Global kertoi, että G-sarjassa älypuhelimet saavat kaksi vuotta Android-versiopäivityksiä sekä kolme vuotta tietoturvapäivityksiä, minkä lisäksi niissä on kahden vuoden takuu ja puhelinten hintaluokka 110-300 dollaria.

X-sarja puolestaan on Nokia-älypuhelinten huippumallisto, jossa on tarjolla kolme vuotta Android-versiopäivityksiä, kolme vuotta tietoturvapäivityksiä, kolmen vuoden takuu sekä yhteistyökumppanuuksia, kuten ZEISS optiikassa ja Pixelworks näyttöpiireissä, hintaluokan ollessa 250 dollarista ylöspäin. X-sarjan älypuhelinten mukana HMD Global ei ole myöskään enää toimittanut laturia osaltaan ympäristön säästämiseksi tehtynä muutoksena.

Toistaiseksi G- ja X-sarjoissa on julkistettu vasta Nokia G10 ja G20, Nokia X10 ja X20 sekä lisäksi viime viikolla kestävä Nokia XR20.