Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Nokia G50 -älypuhelin näyttää olevan tulossa pian - listattu jo jälleenmyyjien verkkosivuille

Nokia-puhelinyhtiö HMD Globalilta näyttää olevan tulossa uusi Nokia G50 -älypuhelinmalli.

NokiaMob-sivuston mukaan jälleenmyyjät Isossa-Britanniassa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ovat jo listanneet Nokia G50 -mallin alustavasti verkkosivuilleen.

Nokia G50:stä ei ole kuultu mitään muita tietoja aiemmin. Aiemmin tänä vuonna G-sarjassa nähtiin uudet 4G-älypuhelinmallit Nokia G10 ja Nokia G20. Mallinimensä perusteella tuleva uutuus tulisi olemaan niitä paremmin varusteltu.

Uudistaessaan älypuhelinten nimeämisjärjestelmän, HMD Global kertoi, että G-sarjan älypuhelimet saavat kaksi vuotta eli kaksi versiota Android-käyttöjärjestelmäpäivityksiä sekä kolme vuotta kuukausittaisia tietoturvapäivityksiä. Lisäksi niissä on tarjolla kahden vuoden takuu ja puhelinten hintaluokan pitäisi olla 110-300 dollaria. Nokia-älypuhelinmallistossa G-sarjan alapuolella on erittäin edullisten älypuhelinten C-sarja ja yläpuolella premium-mallien X-sarja, jossa tarjolla on muun muassa pidempi päivitystuki ja takuu.

Arvailujen mukaan Nokia G50:n hinta voisi asettua 200-300 euron välille.

HMD Global on kertonut tulevansa julkistamaan uusia Nokia-puhelimia 27. heinäkuuta. Tuolloin ennakko-odotusten mukaan luvassa ovat ainakin viime aikoina paljastuksissa esiintyneet kestävin Nokia-älypuhelinmalli Nokia XR20, edullinen Nokia C30 -älypuhelin sekä peruspuhelinmalli Nokia 6310 jatkamaan Nokian takavuosien klassikkomalleista ammentavaa Nokia Originals -tuotesarjaa.

Toistaiseksi Nokia G50:n julkistusajankohdasta ei ole vielä tietoa. Jos julkistus ei tapahdu 27. heinäkuuta, voidaan sitä odottaa mahdollisesti myöhemmin lähiviikkojen aikana.