Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uusi Volkswagen Golf on tulossa – ensimmäiset piirrokset julki

Uusi kahdeksannen sukupolven Volkswagen Golf on pian täällä ja valmistaja kiusoittelee tarjoamalla pari pientä piirrosta purtavaksi. 

Uusi kahdeksannen sukupolven Volkswagen Golf julkaistaan Wolfsburgissa lokakuun 24. päivä. Nykytrendin mukaisesti autonvalmistajat paljastelevat pieniä palasia kerrallaan jo julkaisua ennen eikä Golf tee tässä suhteessa poikkeusta. Golfin maailmanlaajuinen menestys tekee siitä kuitenkin poikkeuksellisen merkittävän uutuuden  – auton eri sukupolvia on valmistettu yhteensä yli 35 miljoonaa kappaletta.

Golfia on kehitetty jatkuvasti sukupolvesta toiseen ja siitä on tullut ikoni ympäri maailman, mutta jälleen on aika uudistua. Wolfsburgissa esiteltävän kahdeksannen sukupolven lehdistötiedotteen lupauksista löytyy kaikki nykytrendien mukaiset avainsanat: "digitaalisempi, enemmän liitettävyyspalveluita kuin koskaan ennen, pakattu täyteen innovaatioita ja erittäin ilmeikäs muotoilu".

Ulkonäön luvataan olevan "dynaamisempi kuin koskaan aikaisemmin". Lähes itsestään selvästi myös uutuuden kerrotaan olevan tunnistettavissa Golfiksi – mitään mullistavia ulkonäkömuutoksia ei siis kannata odottaa. Sen sijaan sisätiloihin luvataan raikkaita materiaalivalintoja ja värejä uuden digitaalisen ohjaamon pariksi – näistä on helpompi innostua. 

Volkswagen kertoo kehittäneensä Golfia aikaisempien vahvuuksien päälle. Siihen luvataan myös uudet taloudelliset moottorit. Kahdeksas sukupolvi tulee olemaan valmistajansa mukaan edelläkävijä digitalisaatioon ja liitettävyyspalveluihin keskittyvien sisätilojen osalta, kuten myös kuljettajaa avustavien järjestelmien sekä on-line-palveluihin perustuvien toimintojen suhteen.

Todellisuudessa tarkemmat tiedot ovat tässä vaiheessa vielä hyvinkin laihoja, mutta kuvista saa kuitenkin kivasti käsitystä tulevan auton linjoista ja ilmeestä. Suomessa joudumme valitettavasti odottamaan kahdeksannen sukupolven Volkswagen Golfin lanseerausta aina ensi vuoden puolelle asti.

Kuvat: Valmistaja

Lue myös:
ID.3 on uuden sukupolven sähköauto – mukana myös merkin uusi logo
Talvirengaspakko ei poistu ihan vielä – kertaa kaikki tarvittava rengasrumbaan

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.

Teknavin 18. tuotantokauden uudet jaksot sunnuntaisin klo 22.35 MTV3-kanavalla.