WhatsApp vahvisti uuden ominaisuutensa: jatkossa voit lähettää viestejä itsellesi

Kuka hyvänsä voi vastedes viestitellä itselleen WhatsAppissa.

Uusi toiminto on nyt julkaistu, viestipalvelu tiedottaa.

WhatsAppissa voi nyt lähetellä viestejä itselleen, siis omaan puhelinnumeroonsa. Toiminto julkaistiin aiemmin rajoitetusti iPhonelle, mutta nyt se on julkaistu laajasti sekä Androidille että iOS:lle.

Uuden ominaisuuden ansiosta käyttäjät voivat vastedes esimerkiksi esikatsella viestejä ennen niiden varsinaista lähettämistä tavanomaiseen keskusteluun. Myös vaikkapa muistikirjaksi toiminnon voi toki valjastaa ja pitää kirjaa muun muassa ostoksista tai päivittäisistä askareista.

Myös itselle lähetetyt viestit ovat päästä päähän -salattuja, minkä ohella ne synkronoituvat haluttaessa automaattisesti uuteen laitteeseen puhelinta vaihdettaessa. Ero perinteisiin keskusteluihin on se, että osallistujia on vain yksi, käyttäjä itse.

Itsensä kanssa käytävän keskustelun aloittaminen on helppoa. Oma puhelinnumero on ylimpänä WhatsAppin yhteystietolistalla, ja viestittelyn itselleen voi käynnistää kuin minkä tahansa ketjun.

WhatsAppin uusi toiminto on nyt julkaistu Androidille ja iOS:lle. Sen tulisi saapua kaikille käyttäjille lähiviikkojen aikana.

WhatsAppia on päivitetty viime aikoina ahkerasti. Hiljattain viestipalveluun julkaistiin kokonaan uudet yhteisöt, ja vastikään myös monen laitteen samanaikaisen käytön testaaminen käynnistyi pitkän odotuksen jälkeen.