Nokialta uutuustuotteita: täysin uudet vaaka ja verenpainemittari täydentävät Nokia-merkkisten terveystuotteiden valikoimaa

Nokian ostaman ranskalaisen Withingsin eri terveystuotteet ovat nyt muuttuneet Nokia-merkkisiksi. Nokia kertoi tulossa olevasta brändimuutoksesta helmikuun lopulla HMD:n Nokia-älypuhelinten julkistuksen yhteydessä.

Samalla Nokia on esitellyt tänään myös uutuustuotteita.

Nokia Body on uusi yksinkertaisempi, mutta silti tavallista älykkäämpi vaaka. Painotiedot siirtyvät automaattisesti Health Mate 3 -sovellukseen älypuhelimessa. Lisäksi vaaka esittää myös painoindeksin sekä painon kehityksen graafisesti – ja kertoo myös päivän säästä.

Nokia Body -vaaka tunnistaa automaattisesti kahdeksan eri ihmistä, joiden tiedot tallentuvat erikseen. Lisäksi vaaka tarjoaa myös lisätoiminnot vauvan painon ja raskauden ajan painon nousun seurantaan.

Uusi Nokia Body on Nokian vaakamalliston yksinkertaisin jäsen ja maksaa 59,95 euroa. Lisäksi tarjolal ovat uudelleennimetyt 99,95 euron Nokia Body+, jossa on mukana myös kehon koostumuksen mittaus, sekä 179,95 euron Nokia Body Cardio, joka tuo mukaan myös sydämen terveysmittauksen.

Eri Nokia-vaa’at.
Eri Nokia-vaa’at.

Nokia BPM+ on uusi kompakti verenpainemittari, joka tulee aiemmin saatavilla olleen suurikokoisemman, nyt Nokia BPM -nimellä myytävän rinnalle. Molemmat ovat saaneet Yhdysvaltojen lääkeviranomaisen FDA:n hyväksynnän.

Myös Nokia BPM+:n mittaustulokset siirtyvät automaattisesti älypuhelimesta löytyvään sovellukseen. Mittaustuloksista saa heti myös palautetta helposti värien viestiminä.

Nokia BPM+:n hinta on 129,95 euroa.

Nokia BPM+ -verenpainemittari.
Nokia BPM+ -verenpainemittari.

Muihin Nokia-nimeä nyt kantaviin tuotteisiin kuuluvat aktiivisuusrannekkeina toimivat Nokia Steel ja Nokia Steel HR -kellot, Nokia Go -aktiivisuusmittari, Nokia Hair Coach -älyhiusharja, Nokia Thermo -lämpömittari sekä Nokia Home -kotikamera.

Nyt Nokia-merkkisiä tuotteita.
Nyt Nokia-merkkisiä tuotteita.