Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Street View -katunäkymän käyttöön Google Mapsin Android-sovelluksessa uusi vaihtoehto – tarjolla uusi karttanäkymä

Google Mapsin kätevä Street View -katunäkymä on tullut nyt uudella tavalla käytettäväksi palvelun Android-sovelluksessa.

Tähän asti sovelluksessa Street View -katunäkymän on saanut avattua jonkin kohteen, kuten kaupan tai ravintolan, näkymästä tai pitkään haluttua kohtaa kartalla painamalla avautuvasta sijaintinäkymästä.

Nyt tarjolle on kuitenkin tullut uusi laajempi ja välillä varmasti myös helpompi tapa, joka muistuttaa Google Mapsin tietokoneilla käytettävää selainversiota.

Street View on tullut tarjolle Google Mapsin Android-sovelluksessa omana karttatasonaan, kertoo 9to5Google-sivusto.

Uuden tason valitseminen käyttöön tuo karttanäkymään sinisellä korostuksella merkittynä näkyviin kadut, joilta Street View -katunäkymä on saatavilla. Uudessa näkymässä painallus haluttuun kohtaan avaa välittömästi Street View -näkymän. Street View -tason saa otettua käyttöön Google Mapsin oikeasta yläkulmasta löytyvän tasopainikkeen kautta.

Uusi ominaisuus on tullut jo varsin laajasti saataville uusimmassa Google Mapsin sovellusversiossa versionumeroltaan 10.23.4. Ainakaan toistaiseksi sitä ei ole vielä tuotu tarjolle Google Mapsin iPhone-sovelluksessa.