Sonyn tulevat huippuluokan täyslangattomat WF-1000XM5-kuulokkeet paljastuivat kuvavuodossa

Sonyn huippukuulokkeet ovat saamassa jatkoa.

Sonyn tulevat WF-1000XM5-kuulokkeet ovat paljastuneet The Walkman Blogin julkaisemassa kuvavuodossa. Myös ensimmäisiä tietoja on jo saatu selville.

Sony esittellee verrattain pian uudet huippuluokan täyslangattomat WF-1000XM5-nappikuulokkeensa. Tuoreen vuotokuvan perusteella tulossa on pyöreät, hieman edeltäjäänsä XM4:ää kompaktimmat kuulokkeet. Myös latauskotelo on muodoltaan aiempaa pyöreämpi.

Sekä latauskotelo että kuulokkeet ovat muodoltaan pyöristetyt. Vuotokuva: The Walkman Blog.

Vuotokuvassa esiintyvät kuulokkeet ovat kiiltävät, ja latauskotelon akkukapasiteetiksi näyttäisi kuvan perusteella vahvistuneen 230 milliampeerituntia. Kotelon edessä on myös varaustasosta kertova LED-kuvausvalo.

Latauskotelon edessä on LED-latausvalo. Vuotokuva: The Walkman Blog.

Paljastuneiden tietojen mukaan WF-1000XM5-kuulokkeisiin voidaan odottaa kosketuskomentoja, laadukasta äänentoistoa ja useita mikrofoneja muun muassa puheluita varten. Tarkemmat tekniset tiedot ovat kuitenkin yhä hämärän peitossa.

Sony julkaisi nykyiset huipputason täyslangattomat kuulokkeensa kesällä 2021. Sony WF-1000XM4:ää on yleisesti pidetty eräinä parhaista toistaiseksi, ja odotukset seuraajalle ovatkin täten korkealla.

On toistaiseksi epäselvää, milloin Sony julkaisee WF-1000XM5-kuulokkeensa. Vuotokuva kielinee kuitenkin siitä, ettei enää tarvitse odottaa kovinkaan kauaa.

Sony WF-1000XM5. Vuotokuva: The Walkman Blog.