Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungin aiemmat taittuvanäyttöiset Galaxy Z Fold -älypuhelimet saamassa päivityksenä uutuudessa esitellyn kätevän tehtäväpalkin

Galaxy Z Fold4:ssä nähty ohjelmistouudistus on tulossa myös edeltäjämalleille.

Samsung julkisti uudet taittuvanäyttöiset älypuhelimensa Galaxy Z Flip4:n ja Galaxy Z Fold4:n 10. elokuuta.

Yhtenä uudistuksena Galaxy Z Fold4:ssä esiteltiin uusi taittuvan sisänäytön alareunassa näkyvä tehtäväpalkki, joka sisältää jopa kahdeksan suosikki- tai viimeksi käytettyä sovellusta, joiden välillä on helppo vaihtaa yhdellä painalluksella.

Galaxy Z Fold4 perustuu Android 12L -käyttöjärjestelmäversiolle, jonka yksi uudistus yleisemminkin tällainen tehtäväpalkki suurempinäyttöisissä laitteissa on.

Vaikka tehtäväpalkki nyt esiteltiin Samsungin osalta Galaxy Z Fold4:n yhteydessä ja on toistaiseksi saatavilla vain siinä, on se tulossa päivityksenä myöhemmin myös muille aiemmin Galaxy Z Fold -sarjan laitteille, eli näillä näkymin sekä Galaxy Z Fold2:lle että Galaxy Z Fold3:lle.

Mitään tarkkaa aikataulua päivityksen suhteen ei ole tiedossa, mutta tiedon Twitterissä jakaneen, Samsungiin liittyvistä asioista hyvin perillä olevan Anthonyn (@TheGalox_) mukaan julkaisu tapahtuisi myöhemmin tänä vuonna osana One UI 4.1.1 -päivitystä aiemmille Galaxy Z Fold -laitteille.