Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi -tabletti myyntiin Suomessa 619 eurolla - varustettu suurella 12,4 tuuman näytöllä ja yllättävällä järjestelmäpiirillä

Samsung on kertonut Galaxy Tab S7 FE -tablettilaitteensa Wi-Fi-version saapumisesta myös nyt myyntiin Suomessa.

Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi on nyt saatavilla tietyiltä jälleenmyyjiltä sekä Samsungin omasta verkkokaupasta. Laitteen suositushinta on 619 euroa (4+64 Gt).

Aiemmin kesällä Samsung toi myyntiin vain Galaxy Tab S7 FE 5G:n, joka nimensä mukaisesti on varustettu lisäksi 5G-mobiiliverkkoyhteydellä. Mielenkiintoisesti verkkoyhteystuen ohella malleissa on eroa myös järjestelmäpiirissä, sillä uusi Wi-Fi-versio on varustettu Qualcomm Snapdragon 778G -järjestelmäpiirillä, kun aiemmin myyntiin tulleessa Galaxy Tab S7 FE 5G:ssä järjestelmäpiirinä on Snapdragon 750G. Uudempi Snapdragon 778G on useampia kymmeniä prosentteja tehokkaampi, joten suorituskyvyltään Wi-Fi-version tabletista pitäisi peitota 5G-versio selvästi.

”Samsungin S7-tablettisarja on nyt täydellinen. Kaikkien palkittujen lippulaivamallien, eli Galaxy Tab S7:n, Tab S7+:n ja Tab S7 FE:n eri versiot ovat nyt hintatietoisten käyttäjien saatavilla”, sanoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Galaxy Tab S7 FE -tablettien värivaihtoehdot Suomessa ovat musta Mystic Black sekä pinkki Mystic Pink. Muut värit eivät kuulu valikoimiin.

Galaxy Tab S7 FE sijoittuu Samsungin mallistossa elokuussa 2020 julkistettuja huippuluokan Galaxy Tab S7:ää ja S7+:aa hieman vaatimattomammaksi vaihtoehdoksi, niin sanotusti huippuluokasta seuraavaksi. Premium-tuntumaa myös Galaxy Tab S7 FE:hen tuo sen unibody-alumiinirunko. Paksuutta on vain 6,3 millimetriä.

Galaxy Tab S7 FE -tablettien näytön koko on 12,4 tuumaa, kuten myös Galaxy Tab S7+:ssa. Samsungin usein suosiman AMOLEDin sijaan paneeli on tyypiltään TFT LCD ja tarkkuudeltaan 2560×1600 pikseliä.

Galaxy Tab S7 FE:n mukana toimitetaan myös S Pen -kynä, jonka lataaminen onnistuu jälleen kiinnittämällä se magneetin voimalla Galaxy Tab S7 FE:n takapinnalle.

Samsung Galaxy Tab S7 FE.
Samsung Galaxy Tab S7 FE.

Galaxy Tab S7 FE on varustettu 10 090 milliampeeritunnin akulla, joka tukee jopa 45 watin pikalatausta, mutta täysi latausteho vaatii erikseen myytävää laturia. Akusta luvataan riittävän virtaa jopa 12 tunnin verkkoselailuun tai 13 tunnin videoiden katseluun.

Muita ominaisuuksia Galaxy Tab S7 FE:ssä ovat stereokaiuttimet ja Dolby Atmos -tilaäänituki, 8 megapikselin automaattitarkenteinen takakamera, 5 megapikselin etukamera, Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac / Bluetooth 5.0 -yhteydet, GPS / GLONASS / BDS / Galileo -paikannus sekä USB-C (USB 3.2 Gen 1) -liitäntä. Erillistä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää Galaxy Tab S7 FE:ssä ei ole.

Käyttöjärjestelmäversiona on Android 11 osana Samsungin One UI -ohjelmistoa, joka mahdollistaa esimerkiksi näytön jakamisen kolmelle sovellukselle tai DeX-työpöytätilan käytön. Erikseen lisävarusteena Galaxy Tab S7 FE:lle on tarjolla Book Cover -näppäimistö.

Galaxy Tab S7 FE:llä voi myös soittaa puheluita ja lähettää tekstiviestejä Samsung-tilin kautta tabletilla samaan käyttäjätiliin kytketyn älypuhelimen kautta. Myös tekstiä ja kuvia voi kopioida ja liittää helposti laitteiden välillä.

Näytölle voi avata kolme sovellusta.
Näytölle voi avata kolme sovellusta.
Samsung Galaxy S7 FE näppäimistökuoren kanssa ja DeX-työpöytätilalla.
Samsung Galaxy S7 FE näppäimistökuoren kanssa ja DeX-työpöytätilalla.