Spotifysta tuli tarjolle opiskelijaversio

Spotify on laajentanut palveluvaihtoehtojaan Suomessa: myös täällä tarjolle on nyt tullut opiskelijaversio edullisempaan 4,99 euron kuukausihintaan.

Palvelu on opiskelijoille sama Spotify Premium, joka tavallisesti maksaa 9,99 euroa kuukaudessa. Ainoa ero on hinta. Spotifyn uutuus voidaan nähdä vastauksena Applella, joka on jo tarjonnut omaa Musiikki-palveluaan pidempään Suomessa 4,99 euron opiskelijahintaan.

Samoin sekä Spotifysta että Apple Musiikista tarjolla ovat vielä perheversiot. Spotifyn perheversio maksaa 14,99 euroa kuukaudessa ja mahdollistaa kuusi käyttäjää, joiden pitäisi Spotifyn ehtojen mukaan asua samassa osoitteessa.

Spotify Premiumin opiskelija-alennus tulee uusia 12 kuukauden välein. Näin voi tehdä kolme kertaa eli yhteensä edullisemmasta hinnasta opiskelijat pääsevät nauttimaan neljän vuoden ajan.

Maksullisen Spotify Premiumin etuja Spotifyn ilmaiskuunteluun nähden ovat kappaleen vapaa valinta, rajattomat skippaukset, kuuntelu offline-tilassa, paremmat äänenlaatuvaihtoehdot sekä mainoksettomuus.