Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Näitä kuulokkeita ei aseteta korviin: Ääni aistitaan kallon kautta

Urheilukuulokkeiden ongelmana on usein istuvuus. Jos kuulokkeet tippuvat korvista juoksun aikana, ne eivät ole kovinkaan käyttökelpoiset kuntoilijalle.

Uusinta teknologiaa markkinoilla edustavat AfterShokzin Trek Titanium -urheilukuulokkeet, joita ei aseteta korvakäytävään vaan ääni johdetaan korviin kallon kautta. Samalla turvallisuus liikennekäytössä paranee, kun korvia ei tukita ulkopuolisilta ääniltä.

Luujohtumistekniikan avulla ääni aistitaan tärykalvojen sijasta kallon luiden kautta. Näin aistittu ääni kulkee suoraan sisäkorvaan. Kuulokkeet lepäävät poskiluiden päällä korvien edessä ja näin korvakäytävät jäävät täysin avoimiksi. Luujohtumistekniikalla toimivat kuulokkeet soveltuvat hyvin näkö- ja kuulovammaisille. Näkövammaisia ulkoisten äänien kuuleminen auttaa ulkona liikkumisessa. Monille kuulovammaisille ja korvakäytävän ongelmista kärsiville luujohtaminen on ratkaisu laadukkaasta äänentoistosta nauttimiselle.

Trek Titaniumin äänentoistoa on parannettu melua vaimentavilla mikrofoneilla. Kuulokkeiden pinnoite on hikoilua ja kosteutta kestävää materiaalia. Trekz Titanium -urheilukuulokkeet on suojattu pölyltä. Kuulokkeiden käyttöaika yhdellä latauksella on noin kuusi tuntia.

AfterShokz Trekz Titanium -urheilukuulokkeet ovat saatavilla 149 euron suositushintaan.