Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huippupuhelimet: Monelle ostajalle hyviä vaihtoehtoja

Huippulaadukkaat lippulaivapuhelimet tarjoavat eri ostajille erilaiset laadukkaat vaihtoehdot. OnePlus 8 Pro, Samsung Galaxy Note 20 Ultra ja iPhone 12 löytävät kaikki potentiaalisen ostajan.

OnePlus 8 Pro

OnePlus julkaisi vuoden 2020 keväällä ensimmäistä kertaa täysverisen lippulaivapuhelimen. OnePlus 8 Pro ei ensimmäistä kertaa valmistajan historiassa sisältänyt oikeastaan mitään kompromisseja muihin huippumalleihin verrattuna.

Iso 6,78 tuuman näyttö sulavalla 120 hertsin virkistystaajuudella, neloiskamera, julkaisuhetkellä tehokkain mahdollinen Qualcomm Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, reilusti keskusmuistia ja tallennustilaa, iso 4510 milliampeeritunnin akku, nopea Warp Charge -pikalataus, IP68-vedenpitävyysluokitus, langaton lataus ja nopeasti päivittyvä Oxygen OS -versio Androidista.

Siinä lista OnePlus 8 Pro:n tärkeimpiä ominaisuuksia. Oikeastaan kaikki löytyy, mitä nykyaikaiseen puhelimeen saadaan ahdettua. Tämän takia OnePlus 8 Pro on keväästä asti ollut ja on edelleen loistava vaihtoehto ostajalle, joka haluaa tehopuhelimen kaikilla tämän hetken herkuilla. 8 Pro -mallin hinnat lähtevät 899 eurosta.

iPhone 12

Applen iPhone 12 -sarja tuo omppupuhelimet 5G-aikaan ja vie puhelimia pidemmälle kohti langattomuutta. Latauskaapeleista ja johdollisista kuulokkeista siirrytään kohti MagSafe-magneeteilla kytkettyjä lisälaitteita ja langattomia lisälaitteita.

Puhelin on lisäksi aiempaa kestävämpi ja Apple kertoo sen selviävän pudotuksista neljä kertaa paremmin.

Suorituskykyä on kiritetty uudella A14-piirillä. Pro-malleihin on tuotu kameroihin uutena myös LiDAR-skanneri. Kaikissa malleissa on huomattavasti parantunut yökuvauskyky. Pro-mallien yökuvausta parantaa vielä entisestään LiDAR-skanneri, joka mittaa valotettavien kohteiden etäisyyden ja tekee hämäräkuvista aidomman näköisiä.

Uusien iPhonejen hinnat lähtevät iPhone 12 Mini -mallin 829 eurosta.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsungin Note-sarja kulkee edelleen omaa tietään ja puhelinmallien hienous keskittyy paljolti puhelimesta löytyvän S-Pen -styluksen ympärille.

Galaxy Note 20 Ultra on silti muiltakin osilta huipputason lippulaivapuhelin. Iso ja näyttävä 120 hertsin näyttö sekä tyylikäs metallirunko yhdistyvät hyvännäköisessä puhelimessa. Takapuolen iso kolmoiskamera on yksi tämä hetken parhaita puhelimissa ja lunastaa Samsungille asetetut odotukset.

Stylus-kynästä on pieniä hyötyjä monenlaisissa askareissa erityisesti sellaiselle, joka tekee tarkkuutta vaativia juttuja puhelimellaan tai tykkää kirjottaa paljon muistiinpanoja. S-Pen on lisäksi kätevä kauko-ohjain puhelimelle.

Suorituskykyä riittää, akkukesto on saatu hyväksi 4500 milliampeeritunnin kapasiteetilla ja tallennustilaa sekä keskusmuistia riittää varmasti. Käyttökokemukseltaan Note 20 Ultra on loistava puhelin.

Se häviää OnePlussalle ainoastaan akkukestossa hieman ja on hinnaltaan kalliimpi. Mutta, mikäli S-Pen lainkaan houkuttaa, on Note 20 Ultra ehdottomasti harkitsemisen arvoinen tehokäyttäjälle.

Note 20 Ultra -mallien hinnat alkavat 1149 eurosta.

Lue myös:
iPhone 12 Puhelimet: Apple siirtyy 5G-aikaan ja luopuu johdoista
OnePlus 8 Prolle ja OnePlus 8:lle uusi ohjelmistopäivitys – mukana runsaasti parannuksia ja lisäyksiä niin näyttöön, kameraan kuin yhteyksiin
Testi: Samsungin mobiililaitteiden pyhä kolminaisuus: Galaxy Watch 3, Galaxy Buds Live ja Galaxy Note 20 Ultra

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät Facebookista,Instagramista,Twitteristä ja YouTubesta