Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Honor Watch ES -älykello myyntiin Suomessa 19. lokakuuta 99 euron suositushinnalla

Honor tuo Suomessa myyntiin uuden Honor Watch ES -älykellonsa maanantaina 19. lokakuuta.

Honor Watch ES:n suositushinta on 99 euroa. Värivaihtoehtoja ovat musta Meteorite Black, valkoinen Icelandic White ja pinkki Coral Pink.

“Haluamme jatkuvasti kehittää älykellotarjontaamme, jotta täyttäisimme käyttäjien vaativimmatkin toiveet. Tuoreimmissa älykelloissamme yhdistyvät uusin teknologia, kehittyneimmät innovaatiot sekä hienostunut, tyylikäs muotoilu. Ne sopivat aktiivisesta elämäntyylistä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille”, kertoo Honorin Suomen Senior Marketing Manager Suvi Surenkin.

Honor Watch ES on varustettu 1,64 tuuman AMOLED-näytöllä, jonka tarkkuus on 456×280 pikseliä (326 PPI). Näytön kuvasuhde eroaa monista muista älykelloista, joissa on joko pyöreä näyttö tai näyttö on mittasuhteiltaan lähellä neliötä. Oikealta kyljeltä löytyy yksittäinen painike. Näytön pintana on 2.5D-lasi.

Honor Watch ES:n kolme värivaihtoehtoa.

Honor Watch ES:n kolme värivaihtoehtoa.

Honor Watch ES:ssä on optinen sykeanturi ja yhdistettu kiihtyvyysanturi ja gyroskooppi (IMU-sensori) muttei sisäänrakennettua GPS-paikannusta, joka muuten samanlaisesta, Suomessa suositushinnaltaan 119 euron Huawei Watch Fit -sisarmallista löytyy. Akunkestoksi luvataan tyypillisessä käytössä jopa 10 päivää.

Honor Watch ES:llä voi seurata erilaisia harjoituksia jopa 95 eri lajissa, kuten kävelyä, juoksua, uintia sekä sisä- ja ulkopyöräilyä, minkä lisäksi sen ominaisuuksiin kuuluvat uniseuranta, stessitason testaus, kuukautiskierron seuranta sekä hengitysharjoitukset. Kellossa on tarjolla myös animoituja harjoitusohjevideoita 12 erilaisesta harjoituksesta ja 44 eri liikkeestä, sekä veren happisaturaation mittaus (Sp02).

“HONOR Watch ES on myös omatoiminen. Älykello tunnistaa kuusi eri lajia automaattisesti, kun harjoitus alkaa, ja se myös huomioi tilanteet, jolloin käyttäjä ylittää aiemmat ennätyksensä. Tämä motivoi käyttäjää entisestään”, kertoo Honorin Suomen myyntijohtaja Jaakko Koski-Lammi.

Muita toimintoja ovat esimerkiksi musiikkitoiston ohjaus, paritetun älypuhelimen kameran kauko-ohjaus, puhelimen löytäminen äänimerkin aktivoinnilla sekä sovellukset, kuten sää, hälytys, ajastin, ajanotto ja kirkkaalla näytöllä valaiseva taskulamppu.

Vedenkestävyydeltään Honor Watch ES on 5ATM-luokiteltu eli sen pitäisi kestää upotus jopa 50 metrin syvyyteen asti. Painoa kellolla on vain 21 grammaa ja paksuutta 10,7 millimetriä.

Honor Watch ES valkoisena.

Honor Watch ES valkoisena.