Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Finnkino tuo katsojille premium-tason elokuvasalin

Finnkino lanseeraa Suomessa Finnkino Scapen, joka tarjoaa nykyistä korkealaatuisemman elokuvakokemuksen. Scape-konsepti rakentuu Helsingin keskustan Tennispalatsi 1 -saliin, jonne tuodaan modernia teatteritekniikkaa kuten Dolby Atmos -äänentoistojärjestelmä ja Barco DLP D-Cinema -laserprojektori.

Uudistettu sali avautuu yleisölle 29. kesäkuuta. Ensimmäisenä elokuvana salissa esitetään Independence Day: Uusi uhka.

– Olemme todella ylpeitä ja innoissamme siitä, että voimme ensimmäisenä Pohjoismaissa tarjota asiakkaillemme maailman uusimman ja kovatasoisimman äänentoistotekniikan, Dolby Atmoksen. Tennispalatsin sali 1 on aina ollut Finnkinon kruunujalokivi ja nyt siitä tulee entistä vaikuttavampi, kaikilla herkuilla varustettu premiumsali, Finnkinon toimitusjohtaja Veronica Lindholm kommentoi yhtiön tiedotteessa.

Dolby Atmos -järjestelmän kaiuttimia on asennettu joka puolelle salia, myös katsomon kattoon, jolloin ääni täyttää koko salin ja ympäröi katsojan joka puolelta. Äänen saumaton kulku kaiuttimesta kaiuttimeen jaetun äänentoiston sijasta tekee äänentoistosta realistisemman ja yksityiskohtaisemman.

Uuden laserprojektorin etuja ovat parempi kuvanlaatu, lisääntynyt kontrastisuhde sekä kirkkaammat värit.

Ääni- ja kuvamaailman lisäksi ykkössalin ilme muuttuu. Uudet, mustat luksusnahkapenkit ovat italialaista huippulaatua. Jalkatilaa on aikaisempaa enemmän.