C Moren toiminta päättyy 20. marraskuuta

MTV avasi jo 10. lokakuuta uuden MTV Katsomo -suoratoistopalvelun, joka korvaa myös C Moren.

Toistaiseksi C Moren käyttöä on voinut vielä jatkaa, mutta C Moren käyttö tulee suurimmilta osin päättymään 20. marraskuuta. Tämän jälkeen katselua voi jatkaa MTV Katsomo -palvelussa ja sovelluksissa.

Suoratoistopalvelujensa muutoksessa MTV yhdistää MTV:n maksuttomat ja C Moren maksulliset sisällöt uuteen kaiken kattavaan MTV Katsomo -palveluun.

Vanhat C Moren käyttäjätilit ja tilaukset ovat pääsääntöisesti siirtyneet automaattisesti uuteen MTV Katsomoon. Operaattorin kautta tilauksen tehneiltä asiakkailta on kuitenkin vaadittu lisätoimia, joista operaattorit ovat tiedottaneet asiakkaita.

Käyttäjätilin lisäksi C Moressa käytössä olleet viestintäasetukset ja merkatut suosikkiohjelmat löytyvät jatkossa MTV Katsomosta. Sen sijaan C More -palvelussa käytössä olleet profiilit eivät siirry uuteen MTV Katsomoon, sillä uusi MTV Katsomo ei tue katseluprofiileja.

Uuden MTV Katsomo -palvelun käyttäminen vaatii uudistuneen MTV Katsomo -sovelluksen. C More -sovellukset eivät päivity automaattisesti uusiksi sovelluksiksi. MTV Katsomo -sovelluksen saa ladattua Androidille Google Playsta ja Applen laitteille App Storesta.

MTV:n mukaan palvelumuutoksen yhteydessä vanhoilla asiakkailla ainoastaan tilauksen nimi muuttuu. ”Voimassa olevien C More -tilausten hinnat säilyvät muutoksen yhteydessä ennallaan”, MTV kertoo.

Yhtenä muutoksena MTV Katsomo -palvelusta ei voi enää katsella samaa live-urheilulähetystä useammalta laitteelta samanaikaisesti, mikä oli mahdollista vielä C Moressa. Eri urheilulähetysten katsominen samanaikaisesti kahdelta eri laitteelta on kuitenkin MTV Katsomossakin vielä mahdollista.

C Moresta tuttujen sarjojen, elokuvien ja urheilulähetysten lisäksi uudesta MTV Katsomosta löytyvät MTV:n maksuttomat sisällöt, kuten uutis- ja ajankohtaisohjelmat.

Maksullisena tarjolla on nyt MTV Katsomo+ -tilaus, jolla on katsottavissa ensimmäisenä kaikki MTV:n ohjelmat, aiemmin C More -alkuperäissarjoina tunnetut MTV-alkuperäissarjat sekä kansainvälisen draama ja reality-ohjelmat.

MTV Katsomo+ on hankittavissa joko ilman mainoksia tai edullisemmin sisältäen myös mainontaa. Lisäksi siihen voi yhdistää valinnan myös urheilutarjonnan, mukaan lukien kotimaisen Liigan.

Vanhoilla C More -asiakkailla tilaus päivittyy sitä vastaavaan MTV Katsomo -tuotteeseen, mutta kuten edellä mainittu, hinta ei ainakaan toistaiseksi vanhoissa tilauksissa muutu.

Uudet MTV Katsomo -tuotteet, niiden esittelyt ja hinnat uusille asiakkaille

 • MTV Katsomo (0 €/kk, mainoksilla)
  • Tuttu, maksuton MTV Katsomo tarjoaa jatkossakin monipuolisen kattauksen MTV:n ohjelmia. Voit katsoa maksutta mm. MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan suosikkiohjelmia, valittuja MTV-alkuperäissarjoja (ent. C More -alkuperäissarjat), kotimaisia ja kansainvälisiä suosikkeja, uutis- ja ajankohtaisohjelmia sekä lastenohjelmia.
 • MTV Katsomo+ (6,95 €/kk, mainoksilla)
  • Edullinen eturivin paikka MTV:n mittavaan viihdetarjontaan. Kaikki MTV-alkuperäissarjat (ent. C More -alkuperäissarjat), pohjoismaiset draamat, runsaasti kansainvälisiä sarjoja ja leffoja sekä dokumentteja. MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan suosikkiohjelmat, usein jo ennakkoon. Lisäksi uutis- ja ajankohtaisohjelmat, lastenohjelmat sekä MTV:n tv-kanavat suorana.
 • MTV Katsomo+ ilman mainoksia (12,95 €/kk)
  • Laajin kattaus viihdettä meiltä ja maailmalta. Kaikki MTV-alkuperäissarjat (ent. C More -alkuperäissarjat), pohjoismaiset draamat, runsaasti kansainvälisiä sarjoja, leffoja ja dokumentteja sekä BritBox- ja Hayu -sisällöt. MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan suosikkiohjelmat, usein jo ennakkoon. Lisäksi uutis- ja ajankohtaisohjelmat, lastenohjelmat sekä MTV:n tv-kanavat suorana.
 • MTV Katsomo+ Urheilu (36,95 €/kk, mainoksilla)
  • Kaikki mainoksia sisältävän MTV Katsomo+ -tuotteen sisällöt sekä koko MTV:n tuhti urheilukattaus, mukaan lukien Liiga, Mestis, MM-ralli, Mestarien liiga, La Liga, Serie A, Timanttiliiga ja NFL.
 • MTV Katsomo+ Urheilu ilman mainoksia (42,95 €/kk)
  • Kaikki MTV Katsomo+ ilman mainoksia -tuotteen sisällöt sekä koko MTV:n tuhti urheilukattaus, mukaan lukien Liiga, Mestis, MM-ralli, Mestarien liiga, La Liga, Serie A, Timanttiliiga ja NFL.

C Moren hinta on ollut 12,95 euroa kuukaudessa ja urheilun sisältävän C More Total+:n 37,95 euroa kuukaudessa. C More -tilausta vastaava MTV Katsomo+ ilman mainoksia on siis samanhintainen, kun taas uusille asiakkaille MTV Katsomo+ Urheilu ilman mainoksia on nyt 5 euroa kalliimpi kuin C More Total+ tähän asti.

Muutoksesta C Moresta MTV Katsomoon kerrotaan lisää palvelun verkkosivuilla.

Uutta MTV Katsomoa voi käyttää samoilla laitteilla kuin C Morea, eli tietokoneella, mobiililaitteilla, Samsung Smart TV:llä, LG:n Smart TV:llä, Android TV -laitteella ja Apple TV:llä. Kuvan voi siirtää isommalle ruudulle myös HDMI-piuhan, AirPlayn tai Chromecastin avulla.

Urheilusisältöjen osalta uudessa palvelussa urheilutallenteisiin pääsee käsiksi välittömästi lähetyksen päätyttyä. Suorien urheilulähetysten tallenteet ovat katsottavissa seuraavat 48 tuntia.

C Moren väistyminen MTV Katsomon tieltä ei ole ainoa tämän syksyn merkittävä muutos suoratoistopalveluissa Suomessa. Elisa Viihde vaihtoi leiriä Viaplaysta Ruutuun lokakuun alussa. Elisa Viihde -alkuperäissisällöt näkyvät nykyisin osana Ruutu+:aa ja Elisa Viihde Viaplayn nimi muuttui pelkäksi Viaplayksi.