Polar julkisti uuden lippulaivatuotteensa - tällainen on "premium-multisport-kello" Polar Vantage V2

Suomalainen Polar on julkistanut uuden lippulaivatuotteensa, Polar Vantage V2:n, jota Polar itse kutsuu premium-multisport-kelloksi.

Polar Vantage V2 on jo tänään saatavilla Polarin omasta verkkokaupasta, ja jälleenmyyjien toimitukset lähtevät liikkeelle ensi viikolla.

Polar Vantage V2:n suositushinta on 499 euroa ilman erillistä sykesensoria ja 549 euroa yhdessä Polar H10 -sykesensorin kanssa. Pakkaukset myydään M/L-koon rannekkeella ja lyhyemmät S-koon rannekepalat myydään erikseen 10,90 euron suositushintaan. Erillisten vaihtorannekkeiden suositushinta on 37,90 euroa.

Värivaihtoehtoja Polar Vantage V2:sta ovat musta-musta, musta-vihreä ja hopea-harmaa. Lisäksi vaihtorannekkeita on saatavilla kuudessa värissä: musta, vihreä, harmaa-lime, vaaleanpunainen, punainen ja valkoinen.

Uusi Vantage V2 on jatkoa aiemmalle Vantage V:lle. Siihen verrattuna uusi Vantage V2 on 21,21 prosenttia kevyempi 52 gramman painollaan ja tarjoaa jopa 100 tuntia harjoitusten seuranta-aikaa uusilla erilaisilla virransäästöasetuksilla.

52 grammaa painavassa Polar Vantage V2:ssa on alumiinirunko.

52 grammaa painavassa Polar Vantage V2:ssa on alumiinirunko.

Polar Vantage V2:n runko ja kuori ovat alumiinia. Kellossa on Polarin rannesykkeenmittaus sekä GPS-paikannus. Vantage V2:n akunkesto on 40 tuntia yhtenäistä harjoitusaikaa täydellä GPS:llä ja
rannesykkeenmittauksella ja jopa 100 tuntia erilaisilla virransäästöasetuksilla.

Osana uutta kelloa ovat erilaiset testausmahdollisuudet. Juoksuun ja pyöräilyyn kehitetyt suorituskykytestit mahdollistavat oman kehityksen seuraamisen ja omien syke-, nopeus-, ja tehoalueiden optimoimisen. Jalkojen palautumistesti puolestaan kertoo, miten jalat ovat palautuneet aikaisemmista harjoituksista ja miten räjähtävä voima kehittyy. Testiin ei tarvita ulkoisia sensoreita, vaan nopea hyppytesti suoritetaan pelkän kellon avulla.

Lisäksi mukana ovat edelleen aiemmat harjoituskuormituksen seuranta Training Load Pro ja palautumista mittaava Recovery Pro, jotka auttavat välttämään ylikuntoa.

Entuudestaan tuttuja ominaisuuksia ovat myös unen eri vaiheiden seuranta ja yön aikaista palautumista mittaava Nightly Recharge ja muun muassa sen perusteella kehon tilaan perustuvia treenisuosituksia tarjoava FitSpark-treenipas, juoksutehon mittaus sekä pidempiin suorituksiin tarkoitettu FuelWise-tankkausavustaja.

Uutta on mahdollisuus R-R-intervallien tallennuksen ja mahdollisuuteen viedä raakadataa kolmannen osapuolen sovelluksiin.

Uuden kellon esittelyn yhteydessä Polar Flow täydentyy uudella testiosiolla, joka kokoaa yhteen paikkaan kaikki käyttäjän testitulokset ja mahdollistaa oma kehityksen seuraamisen ja analysoinnin. Ohjelmistosta voi tehdä myös yksityiskohtaisen kausiharjoitussuunnitelman ja seurata sen mukaista kehitystä.

Aktiivisuus ja harjoitustoimintojen ohella Polar Vantage V2 tarjoaa tärkeimmät älykello-ominaisuudet, kuten musiikinhallinnan, säätiedot, muokattavat kellotaulut ja puhelimen ilmoitukset. Musiikkitoiston osalta myös äänenvoimakkuutta voi säätää kellosta.

Polarin yhteistyökumppanina jatkaa Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottas, joka on ottanut käyttöön myös Polar Vantage V2:n.

“Kiireisen elämän keskellä voi olla haastavaa löytää aikaa treenaamiselle tai myöntää itselleen, että riittävä lepo ja uni ovat avainasemassa, jotta kehitystä voi tapahtua. Tässä Polar Vantage V2 on ollut minulle korvaamaton apu – datan ja oikeiden työkalujen avulla pystyn treenaamaan fiksummin ja tehokkaammin”, Valtteri Bottas sanoo.

Valtteri Bottas jatkaa Polarin yhteistyökumppanina.

Valtteri Bottas jatkaa Polarin yhteistyökumppanina.