Nesteellä tankkauksen maksu onnistuu nyt älypuhelimella - tämän se vaatii

Neste on päivittänyt sovelluksensa tukemaan nyt tankkaamisen maksamista älypuhelimella. Neste-äppi, mahdollistaa näin tankkaamisen ilman korttia tai käteistä.

Uusi ominaisuus tulee päivityksenä Neste-äppi-sovellukseen, joka on saatavilla Androidille (5.0 tai uudempi) ja Applen iOS-laitteille (iOS 6.0 tai uudempi).

Mobiilimaksaminen on tällä hetkellä mahdollista yli 120 Nesteen Express, automaatti- ja Neste K -asemalla, ja asemien määrä kasvaa nopeasti. Asemat löytyvät Neste-äppin avulla. Maksaminen vaatii Neste-kortin.

”Haluamme olla läsnä siellä missä asiakaskin, eli mobiilissa. Nesteen raskaan kaluston asemilla siirryttiin kortittomaan Truck+ -tankkaukseen ensimmäisenä Suomessa jo vuonna 2012. Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota mobiilimaksumahdollisuuden nyt myös kuluttaja-asiakkaillemme”, kertoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen markkinointijohtaja Mika Hyötyläinen.

”Neste-äppi nopeuttaa tankkaamista ja tekee siitä entistä turvallisempaa, kun maksamiseen ei enää vaadita erillisiä kortteja tai käteistä. Riittää kun ajaa asemalle ja avaa sovelluksella haluamansa mittarin”, Hyötyläinen jatkaa.

Maksuominaisuuden aktivoiminen tapahtuu Neste-äppi-sovelluksessa pankkitunnuksilla, ja tankkaukset laskutetaan kuukausittain Neste Yksityiskortti -laskulla. Mobiilimaksaminen on turvattu pin-koodilla, ja puhelimen kadotessa palvelun voi sulkea. Mobiililla maksetut tankkaukset jäävät Neste-äppin maksutapahtumiin muistiin. Maksamisen lisäksi sovellus sisältää tiedot eduista ja lähimmistä Neste-asemista ja mahdollistaa niihin navigoinnin.

Aiemmin tankkauksen maksaminen on onnistunut ABC-asemilla S-mobiili-sovelluksella.