Honor julkisti Watch GS Pro ja Watch ES -älykellot - toisessa jopa 25 päivän akunkesto

Honor on julkistanut Berliinin IFA-messujen yhteydessä tänään kaksi uutta älykellomallia, Honor Watch GS Pron ja Honor Watch ES:n.

Honorin mukaan sen molemmat uudet älykellot julkaistaan Suomessa loppuvuoden aikana. Tarkempaa tietoa myyntiintulon ajankohdasta tai hinnoittelusta Suomessa ei kuitenkaan vielä nyt kerrottu.

Pyöreällä 1,39 tuuman AMOLED-näytöllä varustettu Honor Watch GS Pro on suoraa jatkoa Honorin aiemmille MagicWatch- ja MagicWatch 2 -älykelloille, jotka ovat osoittautuneet suosituiksi. Nyt uutuutta markkinoidaan erityisesti ulkoilukäyttöön sopivana outdoor-kellona.

MagicWatch-älykellojen tavoin Honor Watch GS Pro tarjoaa pitkän akunkeston, Honorin mukaan nyt aiemman kahden viikon sijaan kuitenkin jopa 25 päivää. Akun kapasiteettia on kasvatettu MagicWatchien 455 milliampeeritunnista nyt peräti 790 milliampeerituntiin. Harjoituskäytössä ulkona GPS-paikannus päällä akunkesto lyhenee 100 tuntiin

Honor Watch GS Pro.Honor Watch GS Pro.Lisäksi Honor Watch GS Prossa on panostettu kestävyyteen. Tavanomaisen pölyn- ja jopa 50 metrin syvyyteen asti ulottuvan vedenkestävyyden lisäksi Honor Watch GS Pro on testattu Yhdysvaltojen armeijan MIL-STD-810G-standardin mukaisesti 14 eri osa-alueen, kuten korkean ja matalan lämpötilan, lämpöshokkien, värinän, suolasumun ja iskujen osalta. Runko on “vahvistettua” polykarbonaattimuovia ja reunus ruostumatonta terästä.

Kellossa on muun muassa optinen sykeanturi, GPS-paikannus ja barometri. Honor Watch GS Prolta onnistuu myös veren happisatuaation (Sp02) kuin myös maksimaalisen hapenottokyvyn (VO2max) mittaus.

Harjoitustiloja eri lajeille Honor Watch GS Pro tarjoaa yli 100 lajille – muun muassa myös vuorikiipeilylle, patikoinnille, hiihdolle, sisä- ja ulkojuoksulle sekä vapaalle treenaamiselle. Aktiivisuuden ja harjoitusten seurannan lisäksi Honor Watch GS Prossa on myös uniseuranta ja kuukautiskierron seuranta. Ohjelmisto sisältää tietoa myös auringon sekä kuun noususta ja -laskusta, vuorovesitilanteesta ja hälytykset huonosta säästä.

Uutena ominaisuutena kellossa on “takaisin reititys”, joka osaa ilman tarvetta älypuhelimelle kellon GPS-paikannuksen avulla tarjota ohjeet esimerkiksi takaisin vaelluksen lähtöpisteeseen.

Honor Watch GS Pron muita tyylivaihtoehtoja.

Honor Watch GS Pron muita tyylivaihtoehtoja.

Honor Watch GS Prota voidaan käyttää myös puheluihin yhdessä paritetun älypuhelimen kanssa sen sisältäessä kaiuttimen ja mikrofonin.

Honor Watch GS Pron kellorungon mitat ovat 48 x 48 x 13,6 millimetriä ja paino ilman ranneketta 45,5 grammaa. Värivaihtoehtoja ovat musta, valkoinen ja sininen camouflage.

Laajemmin Euroopassa Honor Watch GS Pron hinnaksi on kerrottu 249 euroa.

Honor Watch ES puolestaan Honorin brändillä lähes sama laite, jonka myös Huawei ehti jo julkistamaan Watch Fit -nimisenä.

Honor Watch ES on varustettu 1,64 tuuman AMOLED-näytöllä, jonka tarkkuus on 456×280 pikseliä (326 PPI). Näytön kuvasuhde eroaa monista muista älykelloista, joissa on joko pyöreä näyttö tai näyttö on mittasuhteiltaan lähellä neliötä. Muuten kuin kuvasuhteeltaan muotoilu muistuttaa melkoisesti Apple Watchia. Oikealta kyljeltä löytyy yksittäinen painike. Näytön pintana on 2.5D-lasi.

Honor Watch ES.

Honor Watch ES.

Honor Watch ES:ssä on optinen sykeanturi ja yhdistettu kiihtyvyysanturi ja gyroskooppi (IMU-sensori) muttei sisäänrakennettua GPS-paikannusta, joka muuten samanlaisesta Huawei Watch Fitistä löytyy. Akunkestoksi luvataan tyypillisessä käytössä jopa 10 päivää.

Honor Watch ES:llä voi seurata erilaisia harjoituksia jopa 95 eri lajissa, kuten kävelyä, juoksua, uintia sekä sisä- ja ulkopyöräilyä, minkä lisäksi sen ominaisuuksiin kuuluvat uniseuranta, stessitason testaus, kuukautiskierron seuranta sekä hengitysharjoitukset. Kellossa on tarjolla myös animoituja harjoitusohjevideoita 12 erilaisesta harjoituksesta ja 44 eri liikkeestä, sekä veren happisaturaation mittaus (Sp02).

Muita toimintoja ovat esimerkiksi musiikkitoiston ohjaus, paritetun älypuhelimen kameran kauko-ohjaus, puhelimen löytäminen äänimerkin aktivoinnilla sekä sovellukset, kuten sää, hälytys, ajastin, ajanotto ja kirkkaalla näytöllä valaiseva taskulamppu.

Vedenkestävyydeltään Honor Watch ES on 5ATM-luokiteltu eli sen pitäisi kestää upotus jopa 50 metrin syvyyteen asti.

Laajemmin Euroopassa Honor Watch ES:n hinnaksi on kerrottu 99 euroa. Värivaihtoehtoja ovat musta, valkoinen ja pinkki.

Honor Watch ES valkoisena.

Honor Watch ES valkoisena.