Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kuvavuoto: Tässä on Samsungin tuleva kookas Galaxy Tab S7 Lite -tabletti - tulossa myös 5G:llä varustettuna

Galaxy Tab S7 Litessä on suuri näyttö.

Samsungilta on tulossa uusi Galaxy Tab S7 Lite -tablettilaite, joka tulee sijoittumaan Samsungin huippuluokan Galaxy Tab S7 -tablettilaitteita hieman edullisempaan hintaluokkaan.

Nyt Galaxy Tab S7 Lite on nähty vuotaja Evan Blassin Voice-sivustolla julkaisemassa kuvassa neljästä eri kuvakulmasta.

Raportoidusti Galaxy Tab S7 Lite on tulossa saataville vain yhdessä koossa, joka onkin varsin suuri: näytön koko on 12,4 tuumaa, kuten myös Galaxy Tab S7+:ssa.

Galaxy Tab S7 Litessä on LCD-näyttöpaneeli ja näyttöä ympäröivät tasakokoiset reunukset. Rakenteeltaan Galaxy Tab S7 Lite on tiettävästi alumiinia. Värivaihtoehtoja pitäisi olla tulossa nyt nähdyn mustan ohella hopea, pinkki ja vihreä. Takana laitteessa on kaksi kameraa, minkä lisäksi myös S Pen -kynä kiinnittyy magneetin voimalla taakse ja voi latautua langattomasti.

Kaiuttimia Galaxy Tab S7 Litessä on kuvien perusteella kaksi, ja USB-C-liitäntä löytyy laitteen toiselta kapeammalta kyljeltä.

Galaxy Tab S7 Lite on tulossa markkinoille myös 5G-mobiiliverkkoja tukevana versiona. Järjestelmäpiirinä laitteessa on Qualcomm Snapdragon 750G, jonka rinnalla pitäisi olla vähintään 4 gigatavua RAM-käyttömuistia.

Käyttöjärjestelmäversiona tulee olemaan heti Android 11 osana Samsungin One UI -ohjelmistoa.

Samsungin aiemmin vuotaneen julkistusaikataulun perusteella Galaxy Tab S7 Liten virallinen esittely olisi ohjelmassa vasta kesäkuussa, mutta jo nyt nähdyt vuodot ja muut paljastukset voivat vihjata myös aiemmasta julkistuksesta.

Ensimmäiset tiedot ja yksittäinen kuva Galaxy Tab S7 Litestä nähtiin jo helmikuussa.