Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Toyotalta tarjolle korotettu Corolla maastomausteilla

Corollan farmari liittyy maastomaustettujen mallien katraaseen pyöräily-yhteistyönä. Toyota Corolla Trek tarkoittaa muotoiluelementtien ja varustelun ohella 20 millimetriä lisämaavaraa aktiiviseen ajeluun.

Toyota Corolla Trek -erikoismalli vastaa valmistajan mukaan aktiivista elämäntyyliä harrastavien perheiden tarpeisiin. Sen 20 mm korkeampi alusta tarjoaa suuremman maavaran kautta mahdollisuuden viedä auton hieman normaalia haastavampiin paikkoihin ja tästä saattaa olla apua esimerkiksi mökkiteillä. Myös ulkonäköä on rukattu vastaamaan haluttua tyyliä.

Ulkokuori on crossover-hengen mukainen: helmojen muotoilu sekä materiaali, alleajosuojat edessä ja takana, hunajakennomaski, 17” kevytmetallivanteet, tummennetut takalasit sekä LED-ajovalot alleviivaavat auton aktiivista luonnetta. Sisätiloissa tämän erikoismallin erottaa muista Corolla-vaihtoehdoista kaksivärisestä kangasverhoilusta sekä kojelaudan puusomisteista. Trek-logo on lätkäisty takaluukun lisäksi myös kynnyslistoihin.

Uuden Corolla Trek -erikoismallin varustelu kattaa muun muassa uusimman sukupolven Toyota Safety Sense -turvallisuusvarustelun sisältäen PCS-järjestelmän jalankulkijatunnistuksella sekä päiväaikaisen pyöräilijätunnistuksen, täyden nopeusalueen adaptiivisen vakionopeussäätimen, kaistallapitoavustimen, liikennemerkkien tunnistuksen sekä älykkäät automaattiset kaukovalot. Sekä mittariston monitoiminäyttö että tietoviihdejärjestelmän näyttö on seitsemäntuumainen.

Toyota Corolla ja Trek Bicycle

Toyota Corolla Trek on Toyotan ja Trek Bicycle -yrityksen välisen yhteistyön tulos. Yhteistyössä yhdistyy kahden yrityksen yhteiset ympäristöarvot ja halukkuus tarjota laadukkaita liikkuvuuspalveluita kaikille. Yhteistyön kunniaksi Toyota on toimittanut Trek-Segafredo -pyöräilyjoukkueille yhteensä 16 Corolla Trek 2.0 Hybrid Touring Sports -mallia.

Corolla Trek -erikoismalli on saatavilla vain Touring Sports -korimalliin ja valittavissa on joko 1,8- tai 2,0-litraiseen moottoriin perustuva hybridivoimalinja. Toyotan tapaan tätä ei voi ladata pistokkeesta, vaan hybridivoimalinja pyrkii polttoaineenpihistelyyn polttomoottorin käytön optimoinnilla. Suomeen uutuus saapuu alkuvuodesta 2020.

Kuvat: Valmistaja

Lue lisää:
Odotettu Škoda Superb iV sai tiukat hinnat – tilava perheauto ladattavana hybridinä alle 40 000 euroa
Ensituntuma: Toyota Corollan uusi aikakausi – tavoitteena myydyimmän auton titteli
Uudistuva Toyota C-HR saa uuden hybridivoimalinjan
Harjun EK kuljettajan silmin – pääsimme tutustumaan yleisöerikoiskokeelle Supran ratin takana

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.

Teknavin 18. tuotantokauden uudet jaksot sunnuntaisin klo 22.35 MTV3-kanavalla.