Suomen kelit ovat otolliset auton teippauksille - Restyling Pointissa työtä tehdään intohimosta

Auton ulkonäköä voi muuttaa erilaisilla stailauksilla. Restyling Point tekee työtä intohimosta lajia kohtaan.

Restyling Pointin toiminta on saanut alkunsa intohimosta käsitöitä kohtaan. Aluksi tarjolla oli vain lasien tummentamista, mutta vuosien myötä ammattitaito on kasvanut ja muut palvelut ovat tulleet lisäksi. Tarjolla on muun muassa valojen tummennuksia, auton yliteippauksia sekä keraamisia pinnoitteita.

-Teipata voi mitä vain, kunhan pinta on sileä. Teippauksen suurin hyöty on, että auton jälleenmyyntiarvo säilyy paremmin, kun ei tule kiveniskuja tai naarmuja niin helposti, Sergei Haukka kertoo.

Lähtökohtaisesti auton teippaaminen ei edellytä pohjatöitä. Läpinäkyvällä teippauksella pinta saadaan uudenkiiltäväksi, samalla tavalla, kuin jos se lakattaisiin. Etuna on, että mahdolliset naarmut tulevat suojakalvoon, joka on vaihdettavissa, eikä tarvita erillistä hiontaa vanhan pinnan poistamiseen.

Teipin suurin rasittaja on aurinko ja sen UV-säteily. Teipin valmistajat lupaavat 7-10 vuoden takuun tuotteilleen. Pohjoinen sijainti pidentää teippauksen kestävyyttä.

-Suomen olosuhteissa teippi kestää niin kauan, kunnes teipin ottaa pois Sergei Haukka kertoo.
Suuri rasite pinnoitteelle on suora fyysinen kontakti, kuten auton pesu.

-Suosittelemme asiakkaillemme auton pesemistä käsin. Teippauttaneista asiakkaista 70 % myöntää, että eivät noudattaneet meidän ohjeitamme, vaan kävivät konepesussa. Jos teippi on asennettu laadukkaasti ja standardeja noudattaen, ja materiaali on riittävän laadukasta, niin ei se siitä mihinkään lähde, Haukka lupaa.

Intohimo tehtyä työtä kohtaan välittyy edelleen työn jäljessä ja standardeissa. Asiakkaita Restyling Pointilla käy laidasta laitaan, eikä ajoneuvon arvolla ole merkitystä; työ tehdään aina täydellä laadulla.

-Me emme tee tätä työtä rahan takia. Meillä on intohimo tekemiseen ja se välittyy työn jälkeen, Haukka sanoo.

Lue myös
Uusi sovellus lataa sähköauton, kun sähkö on halvinta
Mercedes-Benz yhteistyöhön Googlen kanssa – valitut palvelut osaksi tulevia autoja

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät FacebookistaInstagramista ja YouTubesta.