Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tv-kauden finaalissa Markku Alén & uiva maastohirmu Patria AMV 8x8

Teknarin syyskauden päätösjaksossa (ke 27.11. klo 22.40 MTV3) vesi, muta ja risut saavat kyytiä, kun Markku Alén ajaa rallia panssaroidulla pyöräajoneuvolla. Ohjelmassa tarjoillaan myös parhaat elektroniikkalahjavinkit jouluksi.

Joululahjojen hankinta tai harkinta on aika aloittaa viimeistään nyt. Teknarin elektroniikkaguru Henri Kuokka helpottaa katsojien elämää ja kertoo, mitä elektroniikkaa kannattaa hankkia kuusen alle.

Syyskauden viimeisen jakson kunniaksi Teknarin vauhtikaksikko vetää saappaat jalkaan ja suuntaa luonnon helmaan isänmaan asialla. Markku Alénin kultaisissa käsissä nähdään niin vedessä kuin maastossa vaivattomasti etenevä kotimainen pyöräajoneuvo Patria AMV.

Risto Virtasen testissä on yksi syksyn mielenkiintoisimmista autouutuuksista. Riston käsittelyyn Premier Parkin radalle saapuu täydellisen muodonmuutoksen läpikäynyt Peugeot 308.

Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin Teknarin ilmaisessa tablet- ja verkkolehdessä osoitteessa teknavi.fi.

Teknarin kuudes kausi esitetään MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 22.40. Uusinnat MTV3 MAXilla. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.