Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari kello 23.00: BMW:n tehokkain 2-ovinen – Markku Alénin koeajossa M6 Coupé

Teknari MTV3:lla poikkeuksellisesti kello 23.00: Syyskauden kuudennessa jaksossa selviää, miten 560-hevosvoimainen BMW M6 Coupé soveltuu golfautoksi ja miksi Suomen ykkösgolfari Mikko Ilonen ajaa Audi S6:lla.

Golf eri muodoissaan on vahvasti esillä illan jaksossa. Rallilegenda Markku Alén noutaa oppipoikansa Marko Terva-ahon golfkentältä BMW:n kaikkien aikojen tehokkaimmalla kaksiovisella. Matka vie lopulta Nokian Renkaiden testiradalle, missä vauhtikaksikko testaa BMW M6 Coupén suorituskyvyn.

Tänä syksynä uutta farmariautoa hankkivilla on monta mielenkiintoista vaihtoehtoa. Risto Virtasen testissä on seitsemännen sukupolven Volkswagen Golf Variant.

Suomen ykkösgolfarin autovalinta on myös farkku, muttei kuitenkaan Golf. Teknarin juontaja Hanna-Riikka Hosio käy ajelulla Mikko Ilosen kanssa ja saa kuulla, että yli 400-hevosvoimainen Audi S6 Avant on vaimon valinta.

Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin Teknarin ilmaisessa tablet- ja verkkolehdessä.

Teknarin kuudes kausi esitetään MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 22.40. Uusinnat MTV3 MAXilla. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.