Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 3/2012 – nyt kaikki joukolla jäätä särkemään

Uusi Teknari on ilmestynyt. Numero 3/2012 on luettavissa Teknarin kotisivuilla, ja lehden iPad-versio on ladattavissa maksutta App Storesta.

Millaista on arki jäänmurtajalla? Vesa Eskola astui Kontioon, jonka miehistö pitää Perämeren auki laivaliikenteelle, ja kirjoitti, kuvasi ja videoi kokemastaan mahtavan reportaasin Murtokeikasta pohjoiseen.

Kevätkauden messuputkesta Teknarin uusimpaan numeroon putkahtavat Helsingin moottoripyörämessut ja Münchenin talviurheiluvälinemessut. Kannattaa panna kahvi keittymään, sillä messujuttujen kuvagallerioissa vierähtänee tovi jos toinenkin.

Autoilupaketti on tässäkin numerossa monipuolinen. Testissä on mitoiltaan kasvanut Opelin Zafira Tourer, jonka tilat olivat Teknarin työryhmän mielestä täydin kympin arvoiset.

Vaan mitä ihmettä ovat pinnakatkin, etuainen, sorvipömpei ja selukit? Petteri Summasen autonosia tietenkin. Ohjaaja-käsikirjoittaja esittelee persoonallisella tavalla Rättisitikkansa.

Muita ajettuja ja koettuja menopelejä olivat bokserimoottorinen Subaru BRZ, Audi A1 Sportback, Kia Optima, Volkswagen CC, BMW 520d Efficient Dynamics ja Mazda 3.

Autojen ja moottoriurheilun ystävät eivät voi ohittaa myöskään Teknarin päätoimittaja Pekka Kaidesojan katsausta Monte Carlon rallin legendaariseen Col de Turinin erikoiskokeeseen.

Entäpä sitten elektroniikkaa? Kameraguru Henri Kuokka on testannut uusinta numeroa varten Sonyn A77-järjestelmäkameran ja muistelee yritysjärjestelyihin ajautuneen Kodakin loiston päiviä. Viimeinen Kodak-hetki saattaa olla pian käsillä.

Teknarin numero 3/2012 on luettavissa verkossa sekä iPadillä ja Android-tableteilla.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Teknari