Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 17/2012: Pariisissa kaikki oli vinksin vonksin

Teknari 17/2012 on ilmestynyt. Tuorein pakettimme muun muassa vierailee automessuilla Pariisissa, käy ajamassa Volkswagen Golfin Sardiniassa ja perehtyy nasta- ja kitkarenkaiden eroihin.

Pariisin autonäyttelyssä kaikki oli vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun. Messut ovat perinteisesti olleet ranskalaisten autonvalmistajien esillepanon juhlaa – vaan ei tällä kertaa. Tuoreessa lehdessä on listattu Pariisin voittajat ja häviäjät.

Kattavassa testissä on tällä kertaa suomalaisittain erittäin mielenkiintoinen perhefarkku-uutuus, Kia Ceed. Ajettuina ovat muun muassa Volkswagen Golf ja Mazda Kutosen farmariversio. Tapetilla on myös ikuisuuskysymys: nastat vai kitkat?

Elektroniikkaosastolla tarjoillaan herkkua Apple-vihaajille. Kattavassa vertailussa on viisi 10-tuumaista Android-taulutietokonetta. Ihmeteltävänä on myös LG:n peräti 72-tuumainen jättitelkkari.

Eikä kannata unohtaa sähäkkää Auto & persoona -tarinaa Duudsoneista. Kumi palaa, David Hasselhoff vilahtaa videolla ja Teknarin juontaja saa auringonpistoksen. Katsomisen arvoista materiaalia, siis.

Lataa Teknari 17/2012 iPadille tai Android-tabletille tai lue lehti netistä »