Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 15/2013 ilmestyi – lue ilmaiseksi koko lehti

Teknarin numero 15/2013 on ilmestynyt. Lehden kannessa on tila tiukalla, kun huomiosta tappelevat niin uudet iPhonet kuin Nokia ja Frankfurtin autonäyttelykin.

Frankfurt 2013. Teknari kertoo, mistä tämän vuoden Frankfurt jää mieleen. Vastaus on… sähköinen. Muistiin on hyvä painaa myös kaikki ne autot, jotka oikeasti voi ostaa.

Syksyn väriläiskänä uudet iPhonet. Apple julkisti ei vain yhden vaan kaksi uutta iPhonea. Pettymyksiä odottaneet joutuivat taas pettymään – paitsi yhteen asiaan.

Nokia – kuinkas tässä nyt näin kävi? Meidän tuntemaamme Nokiaa ei enää ole. Teknarin elektroniikkaguru Henri Kuokka perkaa kaiken oleellisen vähään aikaan vavisuttavimmasta suomalaisesta yrityskaupasta.

Ratissa ollaan oltu. Tuhdissa autokattauksessa ollaan tällä kertaa hypätty BMW i8:n, Volkswagen e-Upin, BMW X5:n, Peugeot 308:n, Skoda Rapid Spacebackin, Volkswagen Golf GTD:n, Volkswagen Jetta Hybridin ja etuvetoisen Honda CR-V:n rattiin. Testissä on upouusi crossover-kuljin Renault Captur.

Kurahousut jalkaan ja Jari-Matin kyytiin. Maailman nuorimpana MM-ralliosakilpailun voittanut Jari-Matti Latvala ajaa paitsi Volkswagen Pololla, myös vähän likaisemmalla vehkeellä. Teknarin Hanna-Riikka Hosio puki kurahousut jalkaan.

Jäähyväiset savitöille. Teknologia mullistaa autosuunnittelunkin. Savenvalajat ovat pian jäämässä ilman autotehtaiden tilauksia. Teknari kertoo, miten auto syntyy 3D-mallinnusohjelmalla.

Teknari maalla, merellä ja Ilmalassa. Automaailman maailmankansalainen Markku Alén ja hänen uskollinen erikoismiehensä Marko Terva-aho palaavat pian ruutuun. Lehden sivuille palaava Terviksen kolumni on iskussa heti avauskirjoituksesta alkaen.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Lataa Teknari 15/2013 iPadille tai lue lehti netissä »

PS. Teknarin tv-ohjelma palaa ruutuihin tutulla MTV3:n keskiviikkoillan ohjelmapaikalla 25. syyskuuta.