Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Xiaomi vahvisti: Xiaomi 13 -huippupuhelimet Snapdragon 8 Gen 2:lla ja Leica-kameroilla, Xiaomi Watch S2 ja Xiaomi Buds 4 julkistetaan Kiinassa 1. joulukuuta

Xiaomi on vahvistanut tulevansa julkistamaan kotimarkkinoillaan Kiinassa useita uutuuksia torstaina 1. joulukuuta.

Tulossa ovat Snapdragon 8 Gen 2:lla varustetut Xiaomi 13 -sarjan huippupuhelimet, eli Xiaomi 13 ja Xiaomi 13 Pro, sekä Xiaomi Watch S2 -älykello ja Xiaomi Buds 4 -kuulokkeet.

Globaaleille, mukaan lukien Euroopan, markkinoille Xiaomin uusia huippupuhelimia odotetaan näillä näkymin alkuvuoden 2023 aikana.

Uuden Qualcommin 16. marraskuuta julkistaman Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin lisäksi Xiaomin uudet huippupuhelimet ovat jatkamassa Xiaomin yhteistyötä saksalaisen Leican kanssa kameroiden osalta.

Leica-kumppanuus alkoi aiemmin vuoden 2022 aikana Xiaomi 12S Ultrassa ja sen rinnalla julkistetuissa Xiaomi 12:n ja 12 Pron päivitetyissä versioissa Xiaomi 12S:ssä ja Xiaomi 12S Prossa, joita Xiaomi ei ole tuonut myyntiin Euroopan markkinoilla. Euroopan markkinoilla Xioamin Leica-kumppanuuden ensiaskeleet ollaankin ottamassa mahdollisesti uusien Xiaomi 14 -sarjalaisten myötä.

Lisäksi Xiaomi on jo nyt vahvistanut Xiaomi 13 -sarjan huippupuhelinten olevan IP68-luokitellusti pölyn- ja vedenkestäviä.

Uusien puhelinten rinnalla Xiaomi esittelee myös uuden MIUI 14 -ohjelmistonsa.

Mallinnoskuvat Xiaomi 13:sta ja Xiaomi 13 Prosta ovat paljastuneet jo aiemmin. Niiden ja XIaomin toistaiseksi julkaiseman vihjailevan kuvan mukaan pienemmässä Xiaomi 13:ssa on tasainen näyttö, kun taas Xiaomi 13 Pro on varustettu reunoilta kaarevalla näytöllä. Xiaomi on jo kertonut Xiaomi 13:ssa näyttöjen reunuksen koon olevan vain 1,61 millimetriä. Edeltävässä Xiaomi 12:ssa oli vielä kaareva näyttö, joten tässä suhteessa Xiaomi-uutuus tulee olemaan erilainen.

Xiaomi Watch S2:n ja Xiaomi Buds 4:n osalta tiedossa ei ole vielä tarkempia teknisiä yksityiskohtia.

Xiaomi Watch S2 julkistetaan Kiinassa 1. joulukuuta.
Xiaomi Watch S2 julkistetaan Kiinassa 1. joulukuuta.
Xiaomi Buds S4 julkistetaan Kiinassa 1. joulukuuta.
Xiaomi Buds S4 julkistetaan Kiinassa 1. joulukuuta.