Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Wolt avaa ravintolaruoan kotiinkuljetuksen Porvoossa

Suomalainen ravintolaruoan tilaus- ja kotiinkuljetuspalvelu avaa palvelunsa torstaina 27. elokuuta myös Porvoossa, jossa kuljetusalue ulottuu keskustasta noin 10 kilometrin säteelle.

Jo aiemmin Wolt on toiminut 21 suomalaisessa kaupungissa, eli Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Keravalla, Järvenpäässä, Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Vaasassa, Porissa, Rovaniemellä, Joensuussa, Lappeenrannassa, Hämeenlinnassa, Seinäjoella ja Mikkelissä.

“Porvoossa on heti alkuun mukana yhteensä 22 ravintolaa, joista voi tilata Woltilla ruokaa esimerkiksi kotiin tai mukaan noudettavaksi”, kertoo Woltin maajohtaja Henrik Pankakoski. “Porvoon kuljetusalue ulottuu keskusta-alueen lisäksi pohjoisessa Teissalaan, idässä Veckjärvelle, etelässä Sikosaareen, Haikkoon ja Tolkkiseen sekä lännessä Tyysteriin”, Pankakoski kertoo. “Seuraavaksi kuulemme mielellämme porvoolaisilta palautetta siitä, minne päin kuljetusaluetta pitäisi laajentaa”, Pankakoski selittää.

Woltin lähettikumppanit kuljettavat tilaukset ravintoloista asiakkaiden oven taakse. “Toimitamme tällä hetkellä turvallisuussyistä kaikki tilaukset ilman kontaktia siten, että lähetti jättää tilauksen asiakkaan ovelle”, kertoo Pankakoski.

“Porvoo on meille luonnollinen uusi avaus. Kaupungissa on laaja valikoima loistavia ravintoloita, ja paikalliset ovat toivoneet meitä alueelle jo pitkään”, Pankakoski sanoo. “Laajennuksen myötä pystymme lisäksi tarjoamaan yhä useammalle mahdollisuuden välttää kontakteja epidemian aikana.”

Wolt tarjoaa kampanjana ilmaiset kuljetukset Porvoon alueella sunnuntaihin 6. syyskuuta asti. “Toivomme ilmaisten kuljetusten kannustavan uusia asiakkaita kokeilemaan Woltia ja tukemaan paikallisia ravintoloita”, Pankakoski sanoo.

Vuonna 2014 perustettu Wolt toimii jo kaikkiaan 23 maassa ja yli 80 kaupungissa. Woltin mobiilisovelluksella tai verkkosivuilla asiakkaat voivat tilata ruokaa alustan kumppaniravintoloista ja joko noutaa ruoan itse tai saada sen kotiinkuljetettuna. Woltilla on noin 1 200 työntekijää, 15 000 ravintolakumppania, 25 000 lähettikumppania ja yli 6 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää.

Ravintolat Woltin Porvoon avauksessa

 1. Pokhara
 2. Oishi Sushi Porvoo
 3. Kimchi Korean Kitchen
 4. Subway Porvoo
 5. Hesburger Lundi Porvoo
 6. McDonald’s Porvoo
 7. Espresso House Lundi
 8. Trattoria Il Duetto
 9. Smiley’s Döner
 10. Khukuri
 11. Otaru Sushi
 12. City Burger
 13. Kiva Cafe Streetfood Bar
 14. Drenica
 15. Social Burgerjoint Porvoo
 16. Picnic Lundi
 17. Kruunu Porvoo
 18. Viking Pizzeria
 19. Thai Sabaai
 20. One Bar & Restaurant
 21. Meat District
 22. Ani’s Cafe

Woltin ensimmäisen vaiheen kuljetusalue Porvoossa