Päivitys: WhatsApp tukee nyt iPhone 6s:n uutta ominaisuutta

Suosittu pikaviestisovellus WhatsApp on nyt päivittynyt iOS:llä. Juuri jakeluun tullut päivitys tuo mukanaan tuen uusien iPhone -älypuhelimien 3D Touchille. Päivitys korjaa myös tuttuun tyyliin virheitä, mutta 3D Touch -tuen lisäksi muita uusia ominaisuuksia ei juuri tullut.

iPhone 6s:llä tai iPhone 6s Plussalla voi luoda nopeasti uuden keskustelun suoraan kotivalikosta. Voimakkaalla painalluksella avautuu valikko, josta voi aloittaa uuden keskustelun tai etsiä yhteystietoa.

Kotivalikosta 3D Touchin avulla voi etsiä yhteystietoa tai aloittaa uuden keskustelun. Oikealla näkyy valokuvan esikatselu

Keskusteluissakin 3D Touchia hyödynnetään. Esimerkiksi kuvia, videoita tai linkkejä voi esikatsella painamalla näyttöä voimakkaammin. Ominaisuudet toimivat hyvin ja ovat samantyylisiä kuin Applen sovellusten 3D Touch -ominaisuudet.

Päivitetyn WhatsAppin voi ladata iPhoneille Applen App Storesta. Sovelluksen saa hankittua myös Androidille Googlen Play-kaupasta ja Windows Phonelle sen sovelluskaupasta.

3D Touchin avulla voi myös esikatsella linkkejä ja tarvittaessa avata ne