WhatsApp päivittyi – ainakin kaksi uudistusta Android-versioon

Nyt mahdollista on lähettää yksittäinen viesti erikseen usealle vastaanottajalle valitsemalla nämä pitämällä vastaanottajan tietoja listasta hetken aikaa pohjassauuden viestin vastaanottajia valitessa. Aiemmin WhatsAppissa on ollut mukana ryhmäviestit, jossa kaikkien keskustelijoiden viestit näkyvät kaikille sekä erilliset vain alkuperäiselle lähettäjälle vastaavat vastaanottajalistat, mutta uusi toiminto ei edellytä erillisen listan tekoa.

Lisäksi WhatsApp on uudistanut tavoin viimeaikaisten keskustelujensa näkymää nostamalla kärkeen usein aktiiviset keskustelut aivan viimeisimpien sijaan. Myös Facebook Messengerissä kotinäkymä uudistui myös jokin aika sitten jättäen taakseen täyden kronologisen järjestyksen. WhatsApp saattaa testata uutta näkymäänsä vasta osalla käyttäjistä, joten se ei välttämättä näy vielä kaikille.

WhatsAppin tuorein versio Androidille löytyy Google Playsta

Kesän aikana ja hiljattain myös Android-versiossa WhatsApp on mahdollistanut tiettyyn viestiin vastaamisen.Tämä onnistuu napauttamallaja pitämällä pohjassa haluttua viestiä ja sitten valitsemalla vastaa-painike näytön yläreunasta.

Lisäksi WhatsAppin iOS-version viimeisimpiä uudistuksia on mahdollisuus jättää suoraan ääniviesti, jos soitettuun puheluun ei saa vastausta.

WhatsAppin kehitysputkessa on paljon myös muita uudistuksia. Esimerkiksi liikkuvien GIF-kuvien tuki on tulossa beetaversioiden perusteella osaksi palvelua, kuin myös WhatsApp on testannut videopuheluja.