Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Vinkki: Sovellus, jolla voit ryhtyä elokuvasankariksi

Evertoon on hiljattain iOS:lle julkaistu sovellus, jonka avulla kuka tahansa voi ryhtyä elokuvaohjaajaksi ja -sankariksi kohtuullisen pienellä vaivalla. Evertoonin kanssa voi tehdä animaatioelokuvia, joissa hahmoiksi voi asettaa itsensä ja lähipiirinsä tai vaikkapa kuuluisia julkkiksia. Potentiaalia hassutteluun on reilusti ja lopputuloksen voi jakaa Evertoonin oman palvelun lisäksi myös vaikkapa Facebookissa.

Videoiden tekeminen käy helposti. Hahmojen toimintaa ohjataan puhelimen näppäimistöstä löytyvien emoji-kuvien kanssa. Esimerkiksi nyrkin kuva tarkoittaa, että hahmo lyö toista, kättely-emojilla hahmot kättelevät toisiaan ja niin edelleen.

Hahmojen repliikit nauhoitetaan ja sovellus osaa myös liikuttaa hahmojen suita repliikkien tahtiin. Valmiina hahmoina löytyy esimerkiksi Donald Trump ja Leonardo DiCaprio, ja itsensä voi tehdä hahmoksi ottamalla sovelluksella kuvan omista kasvoista. Samoin valmiita taustoja löytyy runsain mitoin, mutta myös omia kuvia voi käyttää taustoina.

Kun hahmot on muokattu, tausta aseteltu ja liikkeet sekä repliikit tallennettu, painetaan vain ”share” ja oman animaatioelokuvan voi jakaa Evertooniin, Facebookiin tai puhelimen muistiin ja sieltä vaikkapa YouTubeen.

Evertoon on ladattavissa maksutta Applen App Storesta.