Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Vihdoin! iPhone 11 Pro -mallien mukana tulee tehokas pikalaturi – iPhone 11:n paketissa tyytyminen yhä vanhaan tuttuun

Applen julkistamista kolmesta uudesta iPhone 11 -mallista huippumallien iPhone 11 Pron ja iPhone 11 Pro Maxin osalta Apple on tehnyt vihdoin pitkään kaivatun muutoksen: myyntipakkauksessa tulee nyt mukana pikalataukseen pystyvä laturi.

iPhonet ovat tukeneet akun pikalatausta jo iPhone 8, iPhone 8 Plus ja iPhone X -malleista lähtien mutta niiden ja vielä viime vuoden iPhone XR ja iPhone XS sekä iPhone XS Max -mallien mukana Apple toimitti edelleen vanhan tutun 5 watin laturinsa.

Nyt iPhone 11 Pron ja iPhone 11 Pro Maxin myyntipakkauksessa mukana on jo aiemmin iPad Pron rinnalta tuttu 18 watin tehoinen laturi sekä USB-C-Lightning-kaapeli. Näin mukana tuleva kaapeli käy myös iPhonen lataamiseen uusimpien Mac-läppärien ainoastaan sisältämistä USB-C-tyypin porteista.

Applen mukaan uusien iPhone 11 -mallien akku latautuu edelleen pikalatauksella tyhjästä 50 prosentin varaukseen huolimatta kasvaneista akkukapasiteeteista. Puhelimista iPhone 11 tarjoaa tunnin pidemmän akunkeston kuin iPhone XR, iPhone 11 Pro neljä tuntia pidemmän kuin iPhone XS ja iPhone 11 Pro Max peräti viisi tuntia pidemmän kuin iPhone XS Max.

Valitettavasti uusista iPhone 11 -malleista edullisimman, perusmalli iPhone 11:n, jonka 829 euron lähtöhinta älypuhelinten laajemmassa vertailussa on myös kalliimmasta päästä, mukana Apple toimittaa edelleen vanhan 5 watin laturin – huolimatta iPhone 11:n Pro-malleja vastaavasta pikalataustuesta.

iPhone 11:n pakkauksen osalta on tyytyminen yhä vanhaan tuttuun 5 watin laturiin ja USB-A-Lightning-kaapeliin.
iPhone 11:n pakkauksen osalta on tyytyminen yhä vanhaan tuttuun 5 watin laturiin ja USB-A-Lightning-kaapeliin.