Vihdoin älykello, joka on pakko hankkia? LG:n uutuuden ulkonäöstä ei voi olla kuin yhtä mieltä

LG on esitellyt kaksi uutta älykelloa, jotka vievät valmistajan suoraan älykellomarkkinoiden huipulle, ainakin mitä tulee kellojen kauneuskilpailuun.

LG Watch Style ja LG Watch Sport ovat erittäin näyttäviä älykelloja, jotka toimivat Googlen uusimmalla Android Wear 2.0 -käyttöjärjestelmällä. LG:n kellot ovat ensimmäiset, jotka tukevat uusinta käyttöjärjestelmää. Sen povataan haastavan toden teolla Apple Watchin.

Uutuuksista Style on nimensä mukaisesti sliipatumpi versio. Sen näyttö on 1,2-tuumainen ja tallennustilaa on 4 gigatavua.

Hinnaltaan noin 250 euron arvoinen (dollareista euroiksi muutettuna)  Style on ohut kello pitkälti sen vuoksi, että siitä on karsittu monista äly- ja sporttikelloista tuttuja ominaisuuksia kuten optinen rannesykkeen mittaus ja NFC-yhteys. Se löytyy noin 100 euroa kalliimmasta Sport-mallista, joka on paksumpi kuin Style.

Sportissa on NFC:n ja sykemittauksen lisäksi nopea LTE-mobiiliyhteys puhelinsoittoja ja langattomia yhteyksiä varten. Kelloon on sisällytetty suurempi akku kuin Stylessä. Siinä missä Style on lähinnä roisketiivis, Sportin kanssa voi mennä kokonaan uppeluksiin.

LG:n uutuuskelloissa on Apple Watchista tuttu pyöritettävä kruunupainike, joka tukee Android 2.0:n uusia ominaisuuksia.

Vielä ei ole tiedossa, koska uutuudet ovat myynnissä Suomessa.