Värikäs Samsung Gear Fit 2 uusissa kuvissa

Kesä ei ole aktiivisinta uutuuslaitteiden aikaa, mutta julkistuksia nähdään myös näinä kuukausina. Eräs markkinoille saapuvista laitteista on Samsungin uuden sukupolven aktiivisuusranneke Gear Fit 2, joka on jälleen nähty uusissa kuvissa.

Alun perin Twitterissä julkaistu ja SamMobilen jakama kuvakokonaisuus esittelee Gear Fit 2:ta erilaisissa käyttötilanteissa. Nähtävillä ovat esimerkiksi juoksuharjoituksen näkymä, sykemittaus ja erilaisia kellotauluja.

Hyvin viralliselta markkinointimateriaalilta vaikuttavat kuvat varmistavat myös entisestään laitteen muotoilua ja värivalikoimaa. Kuten aiemmissa kuvavuodoissa on nähty, Gear Fit 2 vaikuttaa tulevan saataville kolmessa värissä: mustana, sinisenä ja vaaleanpunaisena.

Huhujen mukaan Gear Fit 2 säilyttää edeltäjänsä 1,84 tuuman näyttökoon. Lisäksi ranneke saattaa hyödyntää Samsungin uutta bio-prosessoria aiempaa tarkempien terveys- ja liikuntaominaisuuksien tarjoamiseksi. Laitteen julkaisuajankohdasta ei ole varmaa tietoa, mutta sen uskotaan saapuvan ensimmäisille markkinoille vielä kesäkuun aikana.

Samsung Gear Fit 2.