Varhaisille Lumia-ostajille lähes satasen lisälaite kaupan päälle

Uudet Lumia 950 ja Lumia 950 XL -puhelimet ovat parhaillaan ennakkomyynnissä. Ostoa harkitsevien kannattaa olla ripeitä, sillä ennakkoon tilaavat ja nopeasti julkaisun jälkeen ostavat saavat kaupanpäällisen. Luvassa on uuteen Continuum-toimintoon vaadittava lisälaite, joka maksaa erikseen ostettuna lähes satasen.

Microsoft Display Dock

 

Jokainen 31. tammikuuta 2016 mennessä Suomesta puhelimensa ostanut saa kaupan päälle Microsoft Display Dock -näyttötelakan. Ääni-blogin mukaan telakan saa, kun lunastaa tammikuun loppuun mennessä yksilöllisen lunastuskoodin Lumia Offers -sovelluksen avulla. Näyttötelakan voi taas napata kyseisellä koodilla Microsoft Storesta helmikuun loppuun mennessä.

Microsoft Display Dock vaaditaan uusien Lumia-puhelinten Continuum-toiminnon hyödyntämiseen. Sen avulla puhelimeen voi kytkeä ulkoisen näytön ja näppäimistön PC-tyylisen käytön mahdollistamiseksi. Erikseen myytynä Display Dock tulee maksamaan noin 99 dollaria.

Microsoftin uutuuspuhelimet ovat parhaillaan ennakkotilattavissa. Lumia 950:n suositushinta on 599 euroa ja Lumia 950 XL:n suositushinta on 699 euroa. Laitteiden toimitukset alkavat näillä näkymin joulukuun alussa.

Lumia 950 ja Lumia 950 XL toimivat tarvittaessa PC:n tavoin suuremmalla näytöllä