Uusi musta ”iPhone 7 Plus” vuotokuvissa

Uusiin todennäköisesti 7. syyskuuta julkistettaviin iPhoneihin odotetaan tällä hetkellä huhujen ja vuotojen perusteella vahviten uutena värivaihtoehtona Space Blackia eli tähtimustaa.

Tuoreet kiinalaisvuotokuva tesittävät hyvin, miltä väri voisi näyttää. Kuvissa esiintyy väitetty ”iPhone 7 Plus” eli tulevasta iPhone-mallikaksikosta suurempi, joka on edelleen tietojen mukaan iPhone 6:n ja iPhone 6s:n tavoinvarustettu 5,5 tuuman näytöllä.

Uusi aiempaa tummempi väri voisi korvata iPhone-mallistossa nykyisen Space Grayn eli tähtiharmaan.

Lisäksi tuoreissa kuvissa esillä on Plus-malliin odotettava uusi kaksoiskamera ja toisaalta huhujen sekä aiempien vuotojen mukaisesti poistuvia taka-antennijuovia tai kuulokeliitäntää ei enää näissäkään kuvissa esiintyvässä väitetyssä iPhonessa ole.

Hieman kuvien todenperäisyyttä – tai ainakin tuoreutta – kyseenalaistavat alhaalta takaa löytyvät kolme liitäntäkohtaa, joita ei useampien viimeaikaisten huhujen mukaan olisi lopulta tulossa mukaan. Tämän hetken yleisen käsityksen mukaan Apple olisi testannut myös prototyyppejä näillä iPad Pro -malleista tutuilla liitännöillä, mutta päätynyt jättämään ne pois esiteltävästä tuotteesta. Ehkä näin onkin, jolloin kuvissa on joko vanha prototyyppi tai sitten huhujen perusteella luotu, mutta varsin laadukkaasti toteutettu feikkilaite.