Uusi puhelinbrändi Kiinasta tulossa Euroopan markkinoille – Christiano Ronaldo mainoskasvona

Kiinalaisen ZTE:n alabrändin nubian puhelimia ei juuri ole Euroopassa nähty. Tämä saattaa olla nyt muuttumassa, sillä ainakin uusi tällä viikolla julkistettu nubia Z17 mini on tulossa myös Euroopan markkinoille.

nubia Z17 minin massasta erottaa kaksoiskamera: takana on kaksi 13 megapikselin kameraa – toinen tavallinen värikamera ja toinen monokromikamera, muun muassa myös Huawein suosiman kaksoiskameraratkaisun tapaan.

Muita metallirakenteisen, mustana, hopeisena ja punaisena värinä tarjottavan nubia Z17 minin ominaisuuksia ovat 5,2 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä, 16 megapikselin etukamera, 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä microSD-muistikorttipaikka, joka on jaettu toisen SIM-korttipaikan kanssa.

nubia Z17 mini.
nubia Z17 mini.

nubia Z17 mini tulee kahtena eri versiona, joissa on eroa myös järjestelmäpiirissä: 4 gigatavun RAM-muistia on tarjolla Snapdragon 662:n ja 6 gigatavua RAMia Snapdragon 653 -järjestelmäpiirin kanssa. Kellotaajuudet ovat 653:ssa hieman korkeammat. Molemmat järjestelmäpiirit edustavat keskiluokkaa.

Kiinassa nubia Z17 minin hinnat ovat 1 699 ja 1 999 juania eli reilut 230 ja 270 euroa. Euroopassa hinnan voi odottaa kuitenkin olevan perinteisesti jonkin verran korkeampi.

Kiinassa myynti alkaa jo 12. huhtikuuta, mutta Eurooppaan puhelin saapuu vasta toukokuun lopulla.

nubia Z17 minissä on kaksoiskamera, jotka ovat selvästi yleistymässä nyt älypuhelimissa.
nubia Z17 minissä on kaksoiskamera, jotka ovat selvästi yleistymässä nyt älypuhelimissa.