Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uusi Apple Arcade -pelitilauspalvelu avautuu 19. syyskuuta – maksaa vitosen kuussa ja tarjoaa yli 100 peliä

Apple kertoi tänään myös sen aiemmin kesäkuussa julkistetun pelipalvelu Apple Arcaden julkaisusta.

Apple Arcade tulee saataville 19. syyskuuta yli 150 maassa. Palvelu maksaa Suomessa 5,99 euroa kuukaudessa ja ensimmäisen kuukauden kokeilun Apple tarjoaa ilmaiseksi.

Uudessa Apple Arcarde -pelitilauspalvelussa yhden kuukausimaksun maksamalla saa pääsyn pelaamaan yli 100 yksinoikeudella palvelun kautta julkaistua uutta peliä. Pelit toimivat useissa Apple-laitteissa – iPhonessa, iPadissa, Macilla ja Apple TV:ssä. Kyse ei ole pelien suoratoistopalvelusta, vaan pelit ladataan tavalliseen tapaan laitteisiin ja ne ovat pelattavissa myös offline-tilassa.

Apple Arcade -pelejä voi pelata useilla eri Applen laitteilla.
Apple Arcade -pelejä voi pelata useilla eri Applen laitteilla.

Mukana pelejä tekemässä ovat muun muassa Annapurna Interactive, Bossa Studios, Cartoon Network, Finji, Giant Squid, Klei Entertainment, Konami, LEGO, Mistwalker Corporation, SEGA, Snowman ja ustwo games. Ensimmäisten Apple Arcade -pelien joukkoa esitellään Applen sivuilla.

Applen tilaisuudella lavalle nousivat pelejään esittelemään Konami (Frogger-tasohyppely), Capcom (Shinsekai: Into the Depths -sukelluspeli) ja Annapurna Interactive (Sayonara Wild Hearts, jota kuvailtiin pelattavaksi musiikkivideoksi).

Apple Arcade -peleissä ei ole pelien sisäisiä ostoja, joten peleistä pääsee nauttimaan kokonaisuudessa kuukausimaksun hinnalla. Lisäksi pelit eivät sisällä myöskään mainoksia.

Yksi Apple Arcade -tilaus on jaettavissa Applen perhejakotoiminnon kautta jopa kuudelle perheenjäsenelle.

Capcomin Shinsekai: Into the Depths.
Capcomin Shinsekai: Into the Depths.