Vuotokuvat: Tältäkö näyttää uusi Nexus-älypuhelin?

Tämän vuoden Nexus-puhelimista pienempi on todennäköisimmin LG:n valmistama. Sen odotetaan olevan 5,2-tuumaisena henkinen seuraaja vuonna 2013 julkaistulle alkuperäiselle Nexus 5:lle. Uudet vuotokuvat esittelevät alati varmemmaksi muuttuvaa uuden Nexus 5:n muotoilua uusista kuvakulmista.

Ensimmäinen uusista kuvista antaa saman kuvakulman kuin aiemmin nähdyt vuotokuvat. Puhelin on siis nähtävillä suoraan takaa, mikä ei anna tilaa esimerkiksi kameran ulkonevuuden arvioinnille. Sen sijaan kuvassa näkyvät selvästi tupla-LED-salama, tarkennuslaser ja kameran alle sijoitettu sormenjälkitunnistin.

Oletetusti lopullinen ulkoasu Nexus 5 (2015) -puhelimelle

Toinen kuvista taas esittelee uutta Nexus 5 -puhelinta vinosti. Tässä tapauksessa nähdään hyvin selvästi, kuinka kameraelementti työntyy ulos takakuoren pinnasta. Nämä ratkaisut jakavat yleensä mielipiteitä, sillä toiset pitävät hoikista laitteista, kun taas toiset ottaisivat ennemmin lisää akkukapasiteettia ja pinnanmyötäisen kameran.

AndroidPITin mukaan kuvien takaa löytyvät lähteet ovat varmistaneet, että kuvissa näkyvä muotoilu edustaa Nexus 5 (2015) -puhelimen lopullista ulkoasua. Samaa muotoilua onkin nähty jo useissa kuvissa eri lähteistä, mikä tekee väitteestä uskottavan.

Muotoilun ja 5,2-tuumaisen näytön lisäksi uuteen LG-Nexukseen odotetaan Snapdragon 808 -järjestelmäpiiriä, kolmen gigatavun RAM-muistia, 2700 milliampeeritunnin akkua ja USB Type-C -liitäntää. Sekä LG:n Nexus 5:n että kookkaamman Huawei-Nexuksen julkistuksen uskotaan tapahtuvan 29. syyskuuta San Fransiscossa.